Tendències:

Barbera d'Asti

Enrico Serafino Barbera d'Asti 2016

75cl

12,48€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Barbera d'Asti (Piemont, Itàlia)
Celler: Enrico Serafino
Volum: 75cl
Raïms: Barbera
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST DE Enrico Serafino Barbera D'Asti 2016 : Vista: vermell robí, amb tendència a l'granat. Nas: nas intensa, plena. Boca: sec, fresc, textura vellutada i completa. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbera d'Asti. VINYA: Enrico Serafino RAÏMS: Barberà. ENVELLIMENT: 6 a 8 mesos en grans bótes de roure. ELABORACIÓ: fermentació en les pells a temperatures controlades en tancs d'acer inoxidable. MARIDATGE: carns vermelles i aus de caça. TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Enrico Serafino Barbera d'Asti 2016

Enrico Serafino Barbera d'Asti 2016 (Barbera)

NOTA DE TAST DE Enrico Serafino Barbera D'Asti 2016 :

  • Vista: vermell robí, amb tendència a l'granat.
  • Nas: nas intensa, plena.
  • Boca: sec, fresc, textura vellutada i completa.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barbera d'Asti.

VINYA: Enrico Serafino

RAÏMS: Barberà.

ENVELLIMENT: 6 a 8 mesos en grans bótes de roure.

ELABORACIÓ: fermentació en les pells a temperatures controlades en tancs d'acer inoxidable.

MARIDATGE: carns vermelles i aus de caça.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Enrico Serafino Barbera d'Asti 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Enrico Serafino Barbera d'Asti 2016:Puntua Enrico Serafino Barbera d'Asti 2016:

4 /5

- de color vermell robí
- Els complexos convenç buquet amb aromes de cireres madures i baies vermelles, acompanyades de subtils torrats
- El sabor és sec i fresc, amb una textura vellutada i un final afruitat
- Al·lèrgens: Conté sulfits
Veure més
,

4 /5

Color vermell robí. El complex bouquet convenç amb aromes de cireres madures i baies vermelles, acompanyat de subtils notes Roest. El sabor és sec i fresc, amb una textura vellutada i un final afruitat. Va amb: carns i caça estofats, peix fregit amb vigor, les aus de corral, la floridura vermell madurat dur.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Enrico Serafino Barbera d'Asti 20162012

4/5

El vaig prendre en un bar de platja.
Rubí intens, de capa alta. Jo vaig notar aromes de compota de fruits vermells en nas en aquest Enrico Serafino. És un vi més aviat àcid per ser Piamonte.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega