Paolo Berutti Barbera d'Asti Paolo Berutti 2016

Paolo Berutti Azienda Agicola (Barbera d'Asti)

15,50€ + 57,00€ Enviament (13 - 18 díes)

93,00€ + 101,00€ Enviament (13 - 18 díes)

186,00€ + 181,00€ Enviament (13 - 18 díes)

15,50/unitat

Enviament: Fons Vinum (Italy)

Rebràs 0.21 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Fons Vinum

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST DE Paolo Berutti Barbera d'Asti Paolo Berutti 2016: - Vista: vermell fosc. - Nas: fruita madura, mores, gerds, nabius i cireres madures. - Boca: gairebé carnós, tanins de gra fi i meravellosa elasticitat, amb perfecta estructura, delicada esquitxada de romaní, farigola i cedre, opulent, un final agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Corbières. RAÏMS: 49% Syrah, 14% Garnatxa, 23% Carinyena, 14% Mourvèdre. MARIDATGE: carn de res, fi ossobuco. TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Paolo Berutti Barbera d'Asti Paolo Berutti

Tipus De Vi:
Vi negre
Anyada:
2016
Denominació:
Barbera d'Asti (Piemont,Itàlia)
Celler:
Paolo Berutti Azienda Agicola
Volum:
75 cl
Raïms:
Barbera (100%)
Al·Lergogens:
Conté sulfits
Vol. D'alcohol:
13%

Descripció · Paolo Berutti Azienda Agicola

Paolo Berutti Barbera d'Asti Paolo Berutti 2016 (Barbera)

NOTA DE TAST DE Paolo Berutti Barbera d'Asti Paolo Berutti 2016:
- Vista: vermell fosc.
- Nas: fruita madura, mores, gerds, nabius i cireres madures.
- Boca: gairebé carnós, tanins de gra fi i meravellosa elasticitat, amb perfecta estructura, delicada esquitxada de romaní, farigola i cedre, opulent, un final agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Corbières.

RAÏMS: 49% Syrah, 14% Garnatxa, 23% Carinyena, 14% Mourvèdre.

MARIDATGE: carn de res, fi ossobuco.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Paolo Berutti Azienda Agicola

Comprar Vi Paolo Berutti Azienda Agicola:

Top Vendes Barbera d'Asti