Tendències:

Barolo

Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Poderi Colla
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla: Vista: vermell granat. Nas: ampli i elegant bouquet suaument especiat, tocs de flors, petits fruits vermells i quitrà. Boca: estructura opulenta, tanins suaus, fruita madura i regalèssia. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Piemont. VINYA: Poderi Colla RAÏMS: 100% Nebbiolo. ENVELLIMENT: 24 a 28 mesos en bótes de roure d'Eslovènia. ELABORACIÓ: maceració durant 12/15 dies a una temperatura màxima d'aproximadament 30 °, i després, fermentació malolàctica MARIDATGE: aus de caça, carns vermelles i formatges. TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla

Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla

NOTA DE TAST DE Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla:

  • Vista: vermell granat.
  • Nas: ampli i elegant bouquet suaument especiat, tocs de flors, petits fruits vermells i quitrà.
  • Boca: estructura opulenta, tanins suaus, fruita madura i regalèssia.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Piemont.

VINYA: Poderi Colla

RAÏMS: 100% Nebbiolo.

ENVELLIMENT: 24 a 28 mesos en bótes de roure d'Eslovènia.

ELABORACIÓ: maceració durant 12/15 dies a una temperatura màxima d'aproximadament 30 °, i després, fermentació malolàctica

MARIDATGE: aus de caça, carns vermelles i formatges.

TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla:Puntua Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla:

4 /5

NOTA DE TAST DE Barolo Bussia Dardi Le Rose Poderi Colla:
- Vista: vermell granat intens.
- Nas: ampli i elegant, delicadament picant, tocs de flors, petits fruits vermells i goudron.
- Boca: estructura opulenta sostinguda per tanins suaus, coberts amb fruita madura i regalèssia.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barolo.

RAÏMS: 100% Nebbiolo.

ENVELLIMENT: 24 a 28 mesos en bótes de roure de Eslavònia.
ELABORACIÓ: recol·lecció manual, desrapat, trituració, maceració amb les pells durant 12/15 dies a una temperatura màxima de 30 °, fermentació malolàctica completada.

MARIDATGE: carns vermelles, caça de pèl, peix molt ric.
Veure més
,