Tendències:

Barolo

Brezza Barolo 2011

Volum 75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Brezza
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció sobre Brezza Barolo 2011

Brezza Barolo 2011 (Nebbiolo)

Productor: Brezza

DO: Barolo

Els raïms: Nebbiolo

Veure més

Opinions sobre Brezza Barolo 2011

4

6 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Brezza Barolo 2011:Puntua Brezza Barolo 2011:

4 /5

Ubicació: Municipi de Barolo, Monforte d'Alba i Novello
Extensió: 2, 3 té
Exposició: Oest, Est
Altitud: 300 m.
Sòl: franc-argilosos, sorrencs, llimosos
Textura: Varia
Raïm: Nebbiolo
Subvarietats: LAMPIA
Rizoma: K5BB, 420A
La poda: espatllera vertical
sistema de poda: Guyot tradicional
planta Sisè: 1 m. x 2, 7 m.
Densitat: 3. 700 plantes / ha
Producció: Aprox 7 000 kg / ha
Plantació Any: 1991
Es tracta de vinyes ubicats als municipis de Barolo, Monforte d'Alba i Novello representa la part sud-oest de la zona de producció. Aquest és el Barolo que sempre ha produït fins a principis dels anys setanta, un període en el qual després va començar a prendre força l'elaboració del vi només vinya. Expressa les característiques del sòl i diferents microclimes que en aquest vi es barregen bé. És envellit durant dos anys en bótes grans i un any en ampolla.
Sistema d'elaboració del vi
El sistema de vinificació està reservat per als sub-zones especials pertanyents a la família amb maceració curta. Segons Giovan Battista Croce (1606), el nom Nebbiolo deriva de la transposició de l'adjectiu "noble"; És per això que ens agrada refinar la nostra Barolo en gran roure de Eslavònia de 1500 a 3000 litres. (Amb les planxes doblegades al foc, però no torrat) i no nous (els primers anys s'utilitzen per Barbera). De fet, creiem que el Nebbiolo una varietat noble que desenvolupa el poder amb gràcia.
Com consumir
Entre els diferents tipus de Barolo produïts per la Companyia s'aprecia immediatament pel consumidor i per primera vegada es veu en el variat paisatge d'aquest vi. De fet, tot i ser una estructura inferior Barolo sol ser molt expressiu olor i excel·lent elegància també en la joventut.
Veure més
,

4 /5

PIO CESARE BAROLO 2011 posseïa vinyes de la família de Pío d Alba (adornat Serralunga), en Grinzane Cavour (Gustava) a La Morra (Roncaglie), un Barolo - Novello (Ravera) i altres productors, els historiadors que confereix, en Serralunga d Alba, de Castiglione Falletto i Monforte. Aquesta és la fórmula més antiga i la més clàssica per produir Barolo que permet obtenir un vi que representa totes les característiques de les diferents àrees de l'Barolo. ENVELLIMENT: Acer. Maceració de les pells durant 20 dies a temperatures bastant altes. Criança: Més de 3 anys en bótes de roure francès durant aproximadament el 30% i el 70% en bótes de diferents capacitats, des de 20 a 50 hectolitres. NOTES: Un estil clàssic, el cos Barolo i l'elegància, la textura i l'harmonia, amb tanins suaus i un resultat just, però austeres llestos. Vida útil extremadament llarga.
Veure més
,

Barolo 2011

4 /5

El vi negre Xarxa Palace Barolo DOCG 2011 Az. Agr. xarxa Palace
Veure més
,

Barolo 2011

Opinions sobre altres anyades de Brezza Barolo 201120152013

4/5

Un Nebbiolo amb un color molt bonic. Aromes saborosos, de regalèssia i menta.Sabor com fumat molt lleuger, bo.
Bon vi per prendre entre elres.
El vaig prendre amb la família.
Veure més
Mireia Cedres

4/5

El millor del menjar. Vi i amics sempre van molt bé.
Vermell viu amb matisos violeta. L'olor d'aquest Brezza Barolo recorda alguna cosa a caramels mentolats. Un vi amb una bona acidesa.
Veure més
Valèria Prat