Tendències:

Barolo

Giacomo Borgogno & Figli Barolo 1974 2006

75cl

107,05€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2006
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Giacomo Borgogno & Figli
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Elaboració de Giacomo Borgogno & Figli Barolo 1974 2006

Giacomo Borgogno & Figli Barolo 1974 2006 (Nebbiolo)

Productor: Giacomo Borgogno & Figli

DO: Barolo

Els raïms: Nebbiolo

Veure més

El Celler

Giacomo Borgogno & Figli

Giacomo Borgogno & Figli

El nom Borgogno sempre s'ha relacionat amb una de les cases més antigues productores de vi a Langa i Piemont. Tot va començar en 1761, quan Bartolomeo Borgogno va establir el celler. En els anys que van seguir, les històries de la companyia i del nostre país solen anar units. En 1861, per exemple, quan la unitat d'Itàlia es va produir, el Barolo vaig donar ent va ser el vi escollit per acompanyar la celebració del dinar oficial de la unitat d'Itàlia.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Giacomo Borgogno & Figli Barolo 1974 2006

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Giacomo Borgogno & Figli Barolo 1974 2006:Puntua Giacomo Borgogno & Figli Barolo 1974 2006:

4 /5

Ent Barolo 1974
Ent Barolo 1974
la història
En 1761 Bartolomeo ent va fundar el celler.

A mitjan 1900 Cesare ent assumeix la direcció del celler, canviar el destí. Començar a exportar vins a l'estranger en els mercats de l'Argentina, Europa i els EUA .. Té una gran idea: oblidar la meitat de Barolo celler Reserva vendre només després de 20 anys. Malauradament César mor i la seva néta Anada juntament amb Franco Boschis futur espòs ha d'assumir la gestió de l'empresa.

El 2008, la família compra Farinetti ent comprometent-se a preservar les tradicions d'aquest celler històrica. Andrea Farinetti fa càrrec de la gestió de l'empresa en 2010 després d'estudiar a l'escola termianto enològic a Alba, heretant la batuta de la família Boschis.

Més tard passarà dos canvis importants: la conversió a l'agricultura ecològica i la compra de 3 hectàrees a Tortona per produir Timorasso.

Una reestructuració important dels cellers històriques treu a la llum els dipòsits de formigó d'edat avançada i permet la recuperació d'algunes de les àrees de producció. A més 11 hectàrees en un dels llocs més bells de les Langhe, Madonna di Como, s'afegeixen a l'empresa de 20 hectàrees.
elaboració del vi
tradicional
fermentació
Un barret va sorgir al voltant de dues setmanes a una temperatura controlada i maceració posterior i post-fermentació amb barret submergit amb durada de 30 dies

L'envelliment en roure de Eslavònia de gairebé 6 anys
Com servir
Ent és un dels més històrics Barolo, amb un estil clàssic i natural. Aquestes ampolles precioses poden presentar sediments molt lleuger, si vostè vol pot decantar, però només uns pocs minuts abans de servir.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega