Tendències:

Barolo

Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2012

75cl

Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2012

127,94€
127,94€
Botiga: Fons Vinum ES (Italy) Lliurament estimat: 9 - 12 díes
Despeses d'enviament: 21,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2012 Altres anyades
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Giuseppe Mascarello & Figlio
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció sobre Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2012

Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2012 (Nebbiolo)

Productor: Giuseppe Mascarello & Figlio

DO: Barolo

Els raïms: Nebbiolo

Veure més

Opinions sobre Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2012

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2012:Puntua Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2012:

4 /5

2012 Barolo Vigna pin Santo Stefano DOCG Giuseppe Mascarello
la família
Giuseppe Mascarello va començar el seu propi negoci familiar el 1881 a la ciutat de Monforte d'Alba, la compra d'una parcel·la a la regió Pian pols.

Maurizio Mascarello, fill de Josep, el 1904 va comprar una granja "MONPRIVATO" a la regió a la ciutat de Castiglione Falletto. A continuació es va traslladar al seu negoci i va començar a produir Barolo de MONPRIVATO pròpia vinya. En no ser prou empresa raïm, Maurizio va decidir completar la producció de vins amb Dolcetto i Barbera. En 1919, Maurizio va comprar a la ciutat de Monchiero (a mig camí entre Barolo, Monforte d'Alba i Dogliani) un antic edifici del segle XVIII. Després d'haver reestructurat, es va traslladar el celler. Que va resultar ser molt adequat per a l'emmagatzematge de vi per les seves peculiaritats estructurals.
El 1921 es va plantar una part de MONPRIVATO vinya, vinyes Nebbiolo empeltats amb un clon particular de varietats Michet.
Notes de tast
Les nostres raïms seleccionats després d'aprimament estiu, la fermentació tradicional durant 15/20 dies. Va sorgir un barret.

El vi és madurat en bótes de roure de Eslavònia capacitat mitjana d'al voltant de 36 mesos.

Esperança de vida: 25,10 anys

Embotellat: Després de quatre anys de collita.

Color: vermell granat amb reflexos ataronjats
Aroma: molt afruitat, elegant, intens
Sabor: bon cos amb vigor i tela, completa i equilibrada

Excel·lent amb carns vermelles, caça i formatges curats.
Veure més
,

4 /5

Nebbiolo és des de temps immemorial el símbol de la vinya i el més valuós de la viticultura d'Alba Langa i, quan troba la combinació correcta amb vocació de gran terroir sap expressar a nivells sublims en un vi amb una forta personalitat, intensitat de les aromes, grans tanins vellutat i possibilitat de gran evolució i durabilitat. La producció de la granja alt valor vins Giuseppe Mascarello inclou, a més de MONPRIVATO Barolo, fins i tot el Barolo Bricco, Villero i vinyes Codana a Castiglione Falletto, i Santo Stefano di Pern de vinyes a Monforte d'Alba. La gamma es completa Barbera d'Alba Codana, Santo Stefano di Pern i boxa Scudetto; Dolcetto d'Alba Bricco i Boxing Day; Freisa Langhe Toetto, Langhe Nebbiolo, Nebbiolo d'Alba San Rocco i Langhe vermell. Els raïms de cada vinya s'elaboren per separat, una pràctica que permet obtenir vins amb característiques peculiars, diferents de la vinya a vinya i d'alta qualitat. L'etiqueta de cada vi hi ha la indicació de la vinya i el municipi anterior. La cura artesanal dedicada a les vinyes, vinificació i l'envelliment en gran roure de Eslavònia reflectir i respectar la tradició i el treball de quatre generacions de vi, i s'erigeixen com un element de continuïtat cultural amb el passat. La major part de la producció s'exporta actualment a tot el món, des dels EUA a Suïssa, Alemanya, Gran Bretanya, Àustria, Canadà, Bèlgica, Dinamarca, Noruega, Japó. Els components de la família Giuseppe Mascarello implicats en la viticultura des de fa més d'un segle i mig, primer com a administradors de la marquesa Giulia Colbert Faletti de Barolo, en la conducció de Cascina Manescotto a La Morra, a continuació, cap al final de 1800, pel seu propi compte.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Giuseppe Mascarello Barolo Perno Vigna Santo Stefano 20122015

4/5

És un vi negre amb tonalitat opaca. S'aprecia olor de tabac.En boca és lleuger.
Un bon vi que, per inexperiència nostra, no va quedar bé amb el sopar.
Tothom que l'ha tastat n'està encantats.
Veure més
Júlia Conesa

Altres productes de la mateixa bodega