Tendències:

Barolo

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 2010

75cl

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 2010

357,05€
357,05€
Botiga: Fons Vinum ES (Italy) Lliurament estimat: 9 - 12 díes
Despeses d'enviament: 21,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2010 Altres anyades
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Giuseppe Mascarello & Figlio
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: vermell granat amb reflexos de color taronja Nas: complex, molt afruitat, elegant, intens, picant i sensacions florals. Boca: cos excel·lent amb potència i farciment, exigent, masculí, llarg i ple. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barolo. RAÏMS: Nebbiolo 100%. MARIDATGE DEL VI: carns blanques i vermelles, aus de corral. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 2010

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 2010 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell granat amb reflexos de color taronja
  • Nas: complex, molt afruitat, elegant, intens, picant i sensacions florals.
  • Boca: cos excel·lent amb potència i farciment, exigent, masculí, llarg i ple.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barolo.

RAÏMS: Nebbiolo 100%.

MARIDATGE DEL VI: carns blanques i vermelles, aus de corral.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 2010

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 2010:Puntua Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 2010:

4 /5

Monprivato Giuseppe Mascarello Barolo 2010
Monprivato Giuseppe Mascarello Barolo 2010 Barolo icona.
la família
Giuseppe Mascarello va començar el seu propi negoci familiar el 1881 a la ciutat de Monforte d'Alba, la compra d'una parcel·la a la regió Pian pols.

Maurizio Mascarello, fill de Josep, el 1904 va comprar una granja "MONPRIVATO" a la regió a la ciutat de Castiglione Falletto. A continuació es va traslladar al seu negoci i va començar a produir Barolo de MONPRIVATO pròpia vinya. En no ser prou empresa raïm, Maurizio va decidir completar la producció de vins amb Dolcetto i Barbera. En 1919, Maurizio va comprar a la ciutat de Monchiero (a mig camí entre Barolo, Monforte d'Alba i Dogliani) un antic edifici del segle XVIII. Després d'haver reestructurat, es va traslladar el celler. Que va resultar ser molt adequat per a l'emmagatzematge de vi per les seves peculiaritats estructurals.
El 1921 es va plantar una part de MONPRIVATO vinya, vinyes Nebbiolo empeltats amb un clon particular de varietats Michet.

En 1923, va morir el seu pare, Joseph es va fer càrrec de l'empresa familiar, assistit pel seu germà Noel i les germanes Giuseppina i Adelaide. Aviat, però, Joseph i Nadal divideixen en dues propietats i les seves respectives zones de venda dels vins que es produeixen.
A la segona meitat dels anys cinquanta, els barrils vells van ser substituïts per altres bótes de roure fi. Aquests són produïts a Itàlia amb els detalls i criteris publicats i seleccionats personalment fusta. va augmentar significativament la producció de Barolo, mantenint la qualitat. En diferents moments de la seva vida, José eradicada i replantat de vinyes Nebbiolo.

Mauro, havent-se unit al pare del celler José des de fa molts anys, el 1967 va assumir la responsabilitat de la conducta d'Monchiero celler. En aquest any, a continuació, es va fer càrrec de la seva primera vinificació.
El 1970 es va iniciar l'elaboració del vi en la primera de MONPRIVATO vinyes Nebbiolo i altres vinyes.
A la mort de Nadal de l'oncle, Mauro va comprar la seva companyia, riunificandola a la granja Giuseppe Mascarello.
Notes de tast
Els raïms de la vinya Monprivato se seleccionen després d'aprimament estiu i tradicionalment es fermenta durant 20/25 dies. Va sorgir un barret. El vi és madurat en bótes de roure de Eslavònia capacitat mitjana d'al voltant de 36 mesos.
Després de quatre anys de collita, el vi s'embotella.

Color: vermell granat amb reflexos ataronjats;
Aroma: Complex, molt afruitat, elegant, intens, especiat, amb notes florals;
Sabor: Bon cos amb vigor i tela, austera, masculina, de llarg, complet.

Excel·lent amb carns vermelles, caça i formatges curats.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato 20102008

4/5

Color molt bonic. Olor de roses vermelles i grogues.El Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato em va agradar, té una bona astringència.
No va quedar bé amb el peix, m'hagués agradat més amb un guisat de verdures.
Vaig anar amb els companys de treball a Giuseppe Mascarello & Figlio i el vam provar allà.
Veure més
David Gareca

Altres productes de la mateixa bodega