Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato Mascarello 2014

Giuseppe Mascarello & Figlio (Barolo)

189,40€ (Preu aproximat)

No és possible comprar Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato Mascarello 2014 en aquest moment.

Fitxa tècnica · Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato Mascarello

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2014
Denominació:Barolo (Piemont,Itàlia)
Celler: Giuseppe Mascarello & Figlio
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Giuseppe Mascarello & Figlio

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato Mascarello 2014 (Nebbiolo)

Productor: Giuseppe Mascarello & Figlio

DO: Barolo

Els raïms: Nebbiolo

Comprar Vi Giuseppe Mascarello & Figlio:

Opinions

Opinió destacada sobre Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato Mascarello 2014

Publicat el a les 12.41

4/5

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Monprivato Mascarello 2014

Monprivato Mascarello Barolo 2014
Monprivato Mascarello Barolo 2012 és una icona de Barolo; un vi clàssic i tradicional.
la família
Giuseppe Mascarello va començar el seu propi negoci familiar el 1881 a la ciutat de Monforte d'Alba, la compra d'una parcel·la a la regió Pian pols.

Maurizio Mascarello, fill de Josep, el 1904 va comprar una granja "MONPRIVATO" a la regió a la ciutat de Castiglione Falletto. A continuació es va traslladar al seu negoci i va començar a produir Barolo de MONPRIVATO pròpia vinya. En no ser prou empresa raïm, Maurizio va decidir completar la producció de vins amb Dolcetto i Barbera. En 1919, Maurizio va comprar a la ciutat de Monchiero (a mig camí entre Barolo, Monforte d'Alba i Dogliani) un antic edifici del segle XVIII. Després d'haver reestructurat, es va traslladar el celler. Que va resultar ser molt adequat per a l'emmagatzematge de vi per les seves peculiaritats estructurals.
El 1921 es va plantar una part de MONPRIVATO vinya, vinyes Nebbiolo empeltats amb un clon particular de varietats Michet.
Notes de tast
Els raïms de la vinya en Monprivato lloc de Castiglione Falletto se seleccionen després d'aprimament estiu i tradicionalment es fermenta durant 20/25 dies. Va sorgir un barret. El vi és madurat en bótes de roure de Eslavònia capacitat mitjana d'al voltant de 36 mesos.
Després de quatre anys de collita, el vi s'embotella.

Color: vermell granat, brillant, clara i elegant a la vista.
Nas: buquet olfactiu seductora i expressiu, caracteritzada per notes florals inicials de rosa i amb gust de fruita de grosella i gerds, i després distingeix de referències terciàries que es refereixen a la ment de regalèssia, tabac, pebrot negre i nou moscada.
Sabor: resulta ser càlid i profund, ben estructurat i elegant, vellutat i llarg en longitud.

Excel·lent amb carns vermelles, caça i formatges curats.

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Barolo