Tendències:

Barolo

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2014

75cl

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2014

109,10€
109,10€
Botiga: Fons Vinum ES (Italy) Lliurament estimat: 9 - 12 díes
Despeses d'enviament: 21,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Giuseppe Mascarello & Figlio
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció sobre Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2014

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2014 (Nebbiolo)

Productor: Giuseppe Mascarello & Figlio

DO: Barolo

Els raïms: Nebbiolo

Veure més

Opinions sobre Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2014

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2014:Puntua Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 2014:

4 /5

2014 Barolo Vigna pin Santo Stefano DOCG Giuseppe Mascarello
la família
Giuseppe Mascarello va començar el seu propi negoci familiar el 1881 a la ciutat de Monforte d'Alba, la compra d'una parcel·la a la regió Pian pols.

Maurizio Mascarello, fill de Josep, el 1904 va comprar una granja "MONPRIVATO" a la regió a la ciutat de Castiglione Falletto. A continuació es va traslladar al seu negoci i va començar a produir Barolo de MONPRIVATO pròpia vinya. En no ser prou empresa raïm, Maurizio va decidir completar la producció de vins amb Dolcetto i Barbera. En 1919, Maurizio va comprar a la ciutat de Monchiero (a mig camí entre Barolo, Monforte d'Alba i Dogliani) un antic edifici del segle XVIII. Després d'haver reestructurat, es va traslladar el celler. Que va resultar ser molt adequat per a l'emmagatzematge de vi per les seves peculiaritats estructurals.
El 1921 es va plantar una part de MONPRIVATO vinya, vinyes Nebbiolo empeltats amb un clon particular de varietats Michet.
Notes de tast
Les nostres raïms seleccionats després d'aprimament estiu, la fermentació tradicional durant 15/20 dies. Va sorgir un barret.

El vi és madurat en bótes de roure de Eslavònia capacitat mitjana d'al voltant de 36 mesos.

Esperança de vida: 25,10 anys

Embotellat: Després de quatre anys de collita.

Color: vermell granat amb reflexos ataronjats
Aroma: molt afruitat, elegant, intens
Sabor: bon cos amb vigor i tela, completa i equilibrada

Excel·lent amb carns vermelles, caça i formatges curats.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Perno Vigna Santo Stefano 201420132011

4/5

2013 Barolo Vigna pin Santo Stefano DOCG Giuseppe Mascarello
la família
Giuseppe Mascarello va començar el seu propi negoci familiar el 1881 a la ciutat de Monforte d'Alba, la compra d'una parcel·la a la regió Pian pols.

Maurizio Mascarello, fill de Josep, el 1904 va comprar una granja "MONPRIVATO" a la regió a la ciutat de Castiglione Falletto. A continuació es va traslladar al seu negoci i va començar a produir Barolo de MONPRIVATO pròpia vinya. En no ser prou empresa raïm, Maurizio va decidir completar la producció de vins amb Dolcetto i Barbera. En 1919, Maurizio va comprar a la ciutat de Monchiero (a mig camí entre Barolo, Monforte d'Alba i Dogliani) un antic edifici del segle XVIII. Després d'haver reestructurat, es va traslladar el celler. Que va resultar ser molt adequat per a l'emmagatzematge de vi per les seves peculiaritats estructurals.
El 1921 es va plantar una part de MONPRIVATO vinya, vinyes Nebbiolo empeltats amb un clon particular de varietats Michet.
Notes de tast
Les nostres raïms seleccionats després d'aprimament estiu, la fermentació tradicional durant 15/20 dies. Va sorgir un barret.

El vi és madurat en bótes de roure de Eslavònia capacitat mitjana d'al voltant de 36 mesos.

Esperança de vida: 25,10 anys

Embotellat: Després de quatre anys de collita.

Color: vermell granat amb reflexos ataronjats
Aroma: molt afruitat, elegant, intens
Sabor: bon cos amb vigor i tela, completa i equilibrada

Excel·lent amb carns vermelles, caça i formatges curats.
Veure més

4/5

2011 Barolo Vigna pin Santo Stefano DOCG Giuseppe Mascarello
la família
Giuseppe Mascarello va començar el seu propi negoci familiar el 1881 a la ciutat de Monforte d'Alba, la compra d'una parcel·la a la regió Pian pols.

Maurizio Mascarello, fill de Josep, el 1904 va comprar una granja "MONPRIVATO" a la regió a la ciutat de Castiglione Falletto. A continuació es va traslladar al seu negoci i va començar a produir Barolo de MONPRIVATO pròpia vinya. En no ser prou empresa raïm, Maurizio va decidir completar la producció de vins amb Dolcetto i Barbera. En 1919, Maurizio va comprar a la ciutat de Monchiero (a mig camí entre Barolo, Monforte d'Alba i Dogliani) un antic edifici del segle XVIII. Després d'haver reestructurat, es va traslladar el celler. Que va resultar ser molt adequat per a l'emmagatzematge de vi per les seves peculiaritats estructurals.
El 1921 es va plantar una part de MONPRIVATO vinya, vinyes Nebbiolo empeltats amb un clon particular de varietats Michet.
Notes de tast
Les nostres raïms seleccionats després d'aprimament estiu, la fermentació tradicional durant 15/20 dies. Va sorgir un barret.

El vi és madurat en bótes de roure de Eslavònia capacitat mitjana d'al voltant de 36 mesos.

Esperança de vida: 25,10 anys

Embotellat: Després de quatre anys de collita.

Color: vermell granat amb reflexos ataronjats
Aroma: molt afruitat, elegant, intens
Sabor: bon cos amb vigor i tela, completa i equilibrada

Excel·lent amb carns vermelles, caça i formatges curats.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega