Opinió sobre Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Villero 2014 de Fons Vinum

Giuseppe Mascarello & Figlio (Barolo)

« Tornar al perfil tècnic de Giuseppe Mascarello & Figlio...

Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Villero 2014

  • |
  • 4 /5
Barolo 2014 Villero Giuseppe Mascarello
la família
Giuseppe Mascarello va començar el seu propi negoci familiar el 1881 a la ciutat de Monforte d'Alba, la compra d'una parcel·la a la regió Pian pols.

Maurizio Mascarello, fill de Josep, el 1904 va comprar una granja "MONPRIVATO" a la regió a la ciutat de Castiglione Falletto. A continuació es va traslladar al seu negoci i va començar a produir Barolo de MONPRIVATO pròpia vinya. En no ser prou empresa raïm, Maurizio va decidir completar la producció de vins amb Dolcetto i Barbera. En 1919, Maurizio va comprar a la ciutat de Monchiero (a mig camí entre Barolo, Monforte d'Alba i Dogliani) un antic edifici del segle XVIII. Després d'haver reestructurat, es va traslladar el celler. Que va resultar ser molt adequat per a l'emmagatzematge de vi per les seves peculiaritats estructurals.
El 1921 es va plantar una part de MONPRIVATO vinya, vinyes Nebbiolo empeltats amb un clon particular de varietats Michet.
elaboració del vi
Vi negre elaborat amb raïms 100% Nebbiolo a la ciutat de Castiglione Feletto, sub Villero. Collita primera quinzena d'octubre, vinificació amb selecció del raïm, la fermentació tradicional durant 20-25 dies va sorgir el barret. L'envelliment en barrils de roure de Eslavònia capacitat mitjana de 36 mesos. Embotellat després de 4 anys després de la collita. de color vermell granat amb reflexos ataronjats, aroma afruitat, elegant i intens, el sabor, sec, amb cos, càlid, equilibrat, amb tanins suaus i llarg.
Notes de tast
robí d'intensitat mitjana; perfums, elegant pur; al paladar, així que arrotonfato en tanins, amb un tancament meravellós. Mineral de ferro i és un popurri d'herbes i baies, fulles seques, agulles de pi, a continuació, cirera i grosella. El sabor és fresc i harmònic, tanins madurs, molt agradable.

Veure més opinions sobre Giuseppe Mascarello & Figlio Barolo Villero 2014 »