Tendències:

Barolo

Mauro Veglio Barolo 2015

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Mauro Veglio
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell granat, amb rivet porpra. Nas: Aromes intensos i elegants de fruits madurs, herbes aromàtiques, espècies i tons torrats de fusta. Boca: Cos complet, balancejat, estructurat, dens, amb tanins elegants i sabors dolços de fruits madurs i caramel. Final llarg i elegant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barolo.VINYA: Hisenda Agrícola Vegliò Mauro.RAÏMS: Nebbiolo. ENVELLIMENT: 24 mesos en bótes de roure francès.ELABORACIÓ: La collita de raïm es realitza de forma manual. Els raïms es maceren en bótes d'acer inoxidable a temperatures fredes durant un període de 10 dies. Després del premsat complet del raïm, es realitza la fermentació alcohòlica durant un període de 20 dies en bótes d'acer inoxidable. La fermentació malolàctica pren lloc a temperatures controlades, abans de la maduració del vi en bótes de roure. Per finalitzar, el vi s'embotella sense un filtrat previ. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, tapes, embotits, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, crema de tomàquet i xampinyons, formatges madurs i vells.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Mauro Veglio Barolo 2015

Mauro Veglio Barolo 2015 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell granat, amb rivet porpra.
  • Nas: Aromes intensos i elegants de fruits madurs, herbes aromàtiques, espècies i tons torrats de fusta.
  • Boca: Cos complet, balancejat, estructurat, dens, amb tanins elegants i sabors dolços de fruits madurs i caramel. Final llarg i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barolo.VINYA: Hisenda Agrícola Vegliò Mauro.RAÏMS: Nebbiolo.

ENVELLIMENT: 24 mesos en bótes de roure francès.ELABORACIÓ: La collita de raïm es realitza de forma manual. Els raïms es maceren en bótes d'acer inoxidable a temperatures fredes durant un període de 10 dies. Després del premsat complet del raïm, es realitza la fermentació alcohòlica durant un període de 20 dies en bótes d'acer inoxidable. La fermentació malolàctica pren lloc a temperatures controlades, abans de la maduració del vi en bótes de roure. Per finalitzar, el vi s'embotella sense un filtrat previ.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, tapes, embotits, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, crema de tomàquet i xampinyons, formatges madurs i vells.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Mauro Veglio Barolo 2015

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Mauro Veglio Barolo 2015:Puntua Mauro Veglio Barolo 2015:

4 /5

El Mauro Veglio Barolo el recomanaven a Uvinum i el vaig comprar.
Agradable vermell Bordeus. Prevalen les aromes de cafè i també de toffeee. Aquest 2015 és més aviat gras.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Mauro Veglio Barolo 201520122009

4/5

Un 2012 queda bé amb les punxes. El vaig tastar amb la meva familia.
Color vermell amb vores teula. Aromes forts a roure i cedre. Té un gust una mica dolç.
Veure més

4/5

Bonic color picota. El negre fa bona olor, com a compota de fruits vermells.Cert gust de mores d'aquest negre.
Un vi de tapes que vaig acompanyar d'uns pinxos.
Amb companys de la feina.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega