Tendències:

Barolo

Mauro Veglio Barolo Gattera 2015

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Barolo (Piemont, Itàlia)
Celler: Mauro Veglio
Volum: 75cl
Raïms: Nebbiolo (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí clar, subtils reflexos granat. Nas: eteri, notes singularment dolços i picants, aromes de fruites i florals. Boca: càlid, lleugerament balsàmic, delicades notes tàniques compensades amb un bon equilibri d'alcohol. Cos ben estructurat i generós amb tanins dolços i deliciosos. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barolo. VINYA: els sòls tortonianos de La Morra (argila, sorra i pedra calcària) es troben els sòls helvètics de Castiglione (marga marró molt compacta). RAÏMS: 100% Nebbiolo. ENVELLIMENT: cap a desembre, el vi es transfereix a petites bótes de roure, el 30% de les quals són noves i el 70% usades, on romanen fins a 24 mesos. Després de decantar en acer inoxidable, el vi s'embotella sense clarificar ni filtrar. ELABORACIÓ: maceració en les pells en tancs d'acer inoxidable a temperatura controlada durant aproximadament 12 dies abans de premsar el raïm i la fermentació alcohòlica es conclou en acer inoxidable (aproximadament 20 dies), on la fermentació malolàctica també té lloc a una temperatura controlada. MARIDATGE EL VI: carns vermelles i formatges. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Descripció sobre Mauro Veglio Barolo Gattera 2015

Mauro Veglio Barolo Gattera 2015 (Nebbiolo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí clar, subtils reflexos granat.
  • Nas: eteri, notes singularment dolços i picants, aromes de fruites i florals.
  • Boca: càlid, lleugerament balsàmic, delicades notes tàniques compensades amb un bon equilibri d'alcohol. Cos ben estructurat i generós amb tanins dolços i deliciosos.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Barolo.

VINYA: els sòls tortonianos de La Morra (argila, sorra i pedra calcària) es troben els sòls helvètics de Castiglione (marga marró molt compacta).

RAÏMS: 100% Nebbiolo.

ENVELLIMENT: cap a desembre, el vi es transfereix a petites bótes de roure, el 30% de les quals són noves i el 70% usades, on romanen fins a 24 mesos. Després de decantar en acer inoxidable, el vi s'embotella sense clarificar ni filtrar.

ELABORACIÓ: maceració en les pells en tancs d'acer inoxidable a temperatura controlada durant aproximadament 12 dies abans de premsar el raïm i la fermentació alcohòlica es conclou en acer inoxidable (aproximadament 20 dies), on la fermentació malolàctica també té lloc a una temperatura controlada.

MARIDATGE EL VI: carns vermelles i formatges.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Opinions sobre Mauro Veglio Barolo Gattera 2015

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Mauro Veglio Barolo Gattera 2015:Puntua Mauro Veglio Barolo Gattera 2015:

4 /5

Aquest Mauro Veglio Barolo Gattera és el primer vi que vaig beure amb els meus pares.
Color primari vermell amb reflexos violeta. Aromes a cafè, toffee. És el vi més lleuger que he provat de Mauro Veglio.
Bon vi per prendre entre elres.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Mauro Veglio Barolo Gattera 20152016

4/5

El millor negre per a celebrar un aniversari. El vaig prendre amb la família.
Vermell molt fosc i ben opac. Sembla una compota de fruits vermells. La textura d'aquest Mauro Veglio era com làctica.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega