Tendències:

Beiras

Quinta dos Termos Selecção 2014

75cl

10,35€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2014
Denominació:Beiras (Beiras, Portugal)
Celler: Quinta dos Termos
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: Quinta dos Termos selecçao 2014 és d'un color granat de color vermell fosc i intens. Nas: cos afruitat que recorda a fruites vermelles fresques. subtils notes florals. Boca: sabor ric i complex. Aromes de nabius i flors silvestres. Pointe xocolata negra. tanins suaus i gustoses. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Beiras (Portugal) VINYA: Quinta dos Termos RAÏMS: 20% Touriga Nacional, Rufete 20%, 20% Jaen, 40% Trincadeira ENVELLIMENT: 8 a 10 dies l'augment de maceració temperatura en dipòsits d'acer inoxidable. L'envelliment en roure francès nou. Després de l'embotellat, els vins s'apilen durant almenys 6 mesos. ELABORACIÓ: Quinta dos Termos selecçao 2014 és un vi negre produït a la regió de Beira Interior (denominació d'origen controlada), Portugal. Està dissenyat de diferents varietats que arriben a un major grau de maduració, a causa de les temperatures de l'estiu que de vegades poden arribar a més de 50 ° C. La finca està situada en els vessants del vessant sud de la Serra de Estrela, assolellat i protegit dels vents freds del nord. Aquestes condicions climàtiques i geogràfiques combinats donen origen a vins afruitats i expressius. MARIDATGE: Gaudi amb la carn vermella o d'au ben assaonat. A la perfecció amb formatges de la Serra de l'Estrella. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de Quinta dos Termos Selecção 2014

Quinta dos Termos Selecção 2014

NOTA DE TAST:

  • Vista: Quinta dos Termos selecçao 2014 és d'un color granat de color vermell fosc i intens.
  • Nas: cos afruitat que recorda a fruites vermelles fresques. subtils notes florals.
  • Boca: sabor ric i complex. Aromes de nabius i flors silvestres. Pointe xocolata negra. tanins suaus i gustoses.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Beiras (Portugal)

VINYA: Quinta dos Termos

RAÏMS: 20% Touriga Nacional, Rufete 20%, 20% Jaen, 40% Trincadeira

ENVELLIMENT: 8 a 10 dies l'augment de maceració temperatura en dipòsits d'acer inoxidable. L'envelliment en roure francès nou. Després de l'embotellat, els vins s'apilen durant almenys 6 mesos.

ELABORACIÓ: Quinta dos Termos selecçao 2014 és un vi negre produït a la regió de Beira Interior (denominació d'origen controlada), Portugal. Està dissenyat de diferents varietats que arriben a un major grau de maduració, a causa de les temperatures de l'estiu que de vegades poden arribar a més de 50 ° C. La finca està situada en els vessants del vessant sud de la Serra de Estrela, assolellat i protegit dels vents freds del nord. Aquestes condicions climàtiques i geogràfiques combinats donen origen a vins afruitats i expressius.

MARIDATGE: Gaudi amb la carn vermella o d'au ben assaonat. A la perfecció amb formatges de la Serra de l'Estrella.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Quinta dos Termos Selecção 2014

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Quinta dos Termos Selecção 2014:Puntua Quinta dos Termos Selecção 2014:

4 /5

Cinquena de les Condicions està situat al centre de Portugal, en els vessants del vessant sud de la Serra de l'Estrella (la muntanya més alta de Portugal - 2, 000 m), Per tant protegit dels vents freds del nord i assolellat per la seva exposició al Sud, aconseguint temperatures a l'estiu de vegades més alt que 50, que condueix a un major grau de maduració, donant lloc a vins complexos, aromàtics de bona consistència
Veure més
,

4 /5

A prop de la Serra de l'Estrella, amb condicions naturals excepcionals, Quinta dos Termos "Terrer" sí que marca indeleble els vins produïts allà. Amb un propi micro-clima i sòl pobre que, naturalment, a regular les varietats de raïm més productius, no es conreen les varietats tradicionals de Beira Interior. El resultat de la naturalesa excel·lència combinada amb el control analític estricte apareix en la forma de nèctar capaç de captivar els cors més freds. Tractar de ser una grata sorpresa.
Veure més
,