Tendències:

Bierzo

Abad Dom Bueno Godello Fermentado Barrica 2018

75cl

8,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Bierzo (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodega del Abad
Volum: 75cl
Raïms: Godello
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color groc daurat, amb reflexos or vell, és net i brillant. Nas: Aromes fruiters d'entrada, fruita blanca i d'os madures, combinades amb un agradable fons torrat, amb fruits secs i espècies, en un molt bon equilibri. Boca: Cos, volum i estructura fan que aquest vi tingui una personalitat única i seductora, resultant al seu torn fresc i agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Bierzo. VINYA: Celler de l'Abat. RAÏMS: 100% Godello. ENVELLIMENT: Jove fermentat durant 45 dies en bóta de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm es verema manualment quan arriba a la seva maduració òptima, al voltant de la primera quinzena de setembre i es trasllada en petites caixes al celler. Al celler, es selecciona i seguidament se sotmet a una maceració de 48 hores a 8ºC. Seguidament es premsa i el most es trasllada a bótes de roure francès. MARIDATGE: Perfecte per acompanyar qualsevol peix, carns blanques, formatges blaus i de pasta tova, arrossos, aperitius ... TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10 - 12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Abad Dom Bueno Godello Fermentado Barrica 2018

Abad Dom Bueno Godello Fermentado Barrica 2018 (Godello)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc daurat, amb reflexos or vell, és net i brillant.
  • Nas: Aromes fruiters d'entrada, fruita blanca i d'os madures, combinades amb un agradable fons torrat, amb fruits secs i espècies, en un molt bon equilibri.
  • Boca: Cos, volum i estructura fan que aquest vi tingui una personalitat única i seductora, resultant al seu torn fresc i agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Bierzo.

VINYA: Celler de l'Abat.

RAÏMS: 100% Godello.

ENVELLIMENT: Jove fermentat durant 45 dies en bóta de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm es verema manualment quan arriba a la seva maduració òptima, al voltant de la primera quinzena de setembre i es trasllada en petites caixes al celler. Al celler, es selecciona i seguidament se sotmet a una maceració de 48 hores a 8ºC. Seguidament es premsa i el most es trasllada a bótes de roure francès.

MARIDATGE: Perfecte per acompanyar qualsevol peix, carns blanques, formatges blaus i de pasta tova, arrossos, aperitius ...

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10 - 12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Abad Dom Bueno Godello Fermentado Barrica 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega