Tendències:

Borba

Adega de Borba 2018

75cl

Adega de Borba 2018

3,37€
3,37€
Despeses d'enviament: 10,73€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Borba (Alentejo, Portugal)
Celler: Adega Cooperativa de Borba
Volum: 75cl
Raïms: Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Una magrana vermella profund amb reflexos violetes. Nas: Un ram altament aromàtic fresc i afruitat de fruits negres madurs i una picant subtil. Boca: Amb cos i arrodonit al paladar amb un sabor ric i equilibrat. El gust mostra notes de pruna, fruits del bosc madurs, un munt d'espècies i un toc de cuir. El final és llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Borba VINYA: Adega de Borba. Cada varietat de raïm es va conrear en vinyes acuradament seleccionats per a les característiques de raïm i certificat com a part de la DOQ Alentejo. La regió d'Alentejo, situada al centre sud de Portugal, té una llarga història d'excel·lent elaboració del vi que ofereix un clima càlid i sec. Les vinyes es van plantar en calcari-argila i terra d'esquist. RAÏM: Aragonez, Trincadeira, i Alacant Bouschet ENVELLIMENT: Envellit en dipòsits d'acer inoxidable durant 6 a 12 mesos. Serà celler bé per a un màxim de 3 anys. ELABORACIÓ: La verema es realitza al llarg del mes de setembre, i el raïm són escuats i aixafades al celler. Després de la fermentació alcohòlica, la maceració es porta a terme durant 6 a 10 dies a una temperatura controlada de 25ºC, seguit de la fermentació malolàctica. MARIDATGE: xai, vedella, carn de cérvol, ànec, tonyina, verdures a la planxa, la cuina índia. TEMPERATURA DE SERVEI: 16-18 ° C ALCOHOL: 13,5%

Descripció sobre Adega de Borba 2018

Adega de Borba 2018 (Aragonêz, Alicante Bouschet i Trincadeira)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Una magrana vermella profund amb reflexos violetes.
  • Nas: Un ram altament aromàtic fresc i afruitat de fruits negres madurs i una picant subtil.
  • Boca: Amb cos i arrodonit al paladar amb un sabor ric i equilibrat. El gust mostra notes de pruna, fruits del bosc madurs, un munt d'espècies i un toc de cuir. El final és llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Borba

VINYA: Adega de Borba. Cada varietat de raïm es va conrear en vinyes acuradament seleccionats per a les característiques de raïm i certificat com a part de la DOQ Alentejo. La regió d'Alentejo, situada al centre sud de Portugal, té una llarga història d'excel·lent elaboració del vi que ofereix un clima càlid i sec. Les vinyes es van plantar en calcari-argila i terra d'esquist.

RAÏM: Aragonez, Trincadeira, i Alacant Bouschet

ENVELLIMENT: Envellit en dipòsits d'acer inoxidable durant 6 a 12 mesos. Serà celler bé per a un màxim de 3 anys.

ELABORACIÓ: La verema es realitza al llarg del mes de setembre, i el raïm són escuats i aixafades al celler. Després de la fermentació alcohòlica, la maceració es porta a terme durant 6 a 10 dies a una temperatura controlada de 25ºC, seguit de la fermentació malolàctica.

MARIDATGE: xai, vedella, carn de cérvol, ànec, tonyina, verdures a la planxa, la cuina índia.

TEMPERATURA DE SERVEI: 16-18 ° C

ALCOHOL: 13,5%

Veure més

El Celler

Adega Cooperativa de Borba

Adega Cooperativa de Borba

El 24 d'abril, el Patronat del Gremi d'Agricultura de Borba va convidar a un grup d'enòlegs a reunir-se i discutir la possibilitat de crear la Adega de Borba. El 30 d'abril de 1955 va entrar en vigor la primera Junta Directiva de la Cooperativa Adega de Borba.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Adega de Borba 2018

2.5

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Adega de Borba 2018:Puntua Adega de Borba 2018:
Opinions sobre altres anyades de Adega de Borba 2018201520141997

5/5

són uns excel·lents vins, tant aquest com el blanc dels vaig provar a la comarca de l'Alentejo i sempre que hem anat a Portugal no hem portat
Veure més
Borba 2015

4/5

NOTA DE TAST DE Borba 2014:
- Vista: robí.
- Nas: aroma a fruites madures.
- Boca: suau i afruitat, amb tanins ferms i rodons. Bona estructura i la boca lleugerament prolongada.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alentejo.
VINYA: Adega Cooperativa de Borba
RAÏMS: Aragonez i Trincadeira.

MARIDATGE: plats de caça i formatges.
TEMPERATURA DE CONSUM: 17-19ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
Borba 2014

4/5

Aquest vi de Adega Cooperativa de Borba va quedar bé amb el menjar. El prengui amb la meva parella.
To vermell Bordeus. Fa olor molt bé a roses blanques. El millor postgust de Borba.
Veure més
Borba 1997

Altres productes de la mateixa bodega