Tendències:

Borba

Quintas de Borba 2016

75cl

5,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Borba (Alentejo, Portugal)
Celler: Adega Cooperativa de Borba
Volum: 75cl
Raïms: Aragonêz, Alicante Bouschet, Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí fosc, amb reflexos violacis. Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles. Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Borba (Alentejo, Portugal). VINYA: Adega Cooperativa de Borba. RAÏM: Aragonès, Alacant Bouschet i Syrah. ENVELLIMENT: durant 11 mesos en bótes de fusta de roure francès i americà. ELABORACIÓ: Els raïms són criades per separat, collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred durant entre 24 i 48 hores, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 22 ° C durant 5 dies. MARIDATGE: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, aus, estofats, pastes, postres, verdures i formatge blau. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Quintas de Borba 2016

Quintas de Borba 2016 (Aragonêz, Alicante Bouschet i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí fosc, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles.
  • Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Borba (Alentejo, Portugal).

VINYA: Adega Cooperativa de Borba.

RAÏM: Aragonès, Alacant Bouschet i Syrah.

ENVELLIMENT: durant 11 mesos en bótes de fusta de roure francès i americà.

ELABORACIÓ: Els raïms són criades per separat, collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred durant entre 24 i 48 hores, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 22 ° C durant 5 dies.

MARIDATGE: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, aus, estofats, pastes, postres, verdures i formatge blau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

El Celler

Adega Cooperativa de Borba

Adega Cooperativa de Borba

El 24 d'abril, el Patronat del Gremi d'Agricultura de Borba va convidar a un grup d'enòlegs a reunir-se i discutir la possibilitat de crear la Adega de Borba. El 30 d'abril de 1955 va entrar en vigor la primera Junta Directiva de la Cooperativa Adega de Borba.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Quintas de Borba 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Quintas de Borba 201620172015

4/5

Va acompanyar un rostit. Amb la meva parella, vam celebrar una ocasió especial amb Quintas de Borba.
Vermell cirera clàssic de 2017. Aromes profunds: balsàmics, violetes, mentolats. Els sabors de l' Quintas de Borba estaven ben compensats.
Veure més

4/5

Fa olor molt a fusta de cedre o pi. Aquest Quintas de Borba em va semblar amb prou frescor.
Té massa cos pel meu gust, però està bé.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega