Jean Claude Boisset Chardonnay Les Ursulines 2017

Jean-Claude Boisset (Borgonya)

Producte no disponible a Estats Units

17,90€ + 4,95€ Enviament (48h - 4 díes)

17,90/unitat

Enviament: Bodeboca ES (Espanya)

Rebràs 0.24 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color daurat intens, amb alguns matisos torrats. Nas: Aroma a fruits blancs d'os, acompanyats de tocs cítrics i alguns matisos a mel. El fons és herbaci. Boca: Pas untuós però no greixosa, de manera que resulta fàcil de beure i poc pesat. Bon equilibri de l'acidesa i un final que és extens, vibrant. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Borgonya, França. VINYA: Jean-Claude Boisset. RAÏMS: Chardonnay. ENVELLIMENT: En les seves mares. ELABORACIÓ: Recollida de raïm a baixes temperatures, durant mesos freds. Es despalillan i extreu el most, que es fermentarà en dipòsits d'acer inoxidable a temperatures regulades, durant algunes setmanes. Se les deixa en contacte amb les seves mares durant tres mesos aproximadament, per mantenir la qualitat natural del most i augmentar l'expressivitat. Es clarifica i s'embotella. MARIDATGE: Peix, pastes, formatges frescos, arrossos cremosos, marisc, crustacis, amanides. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Fitxa tècnica · Jean Claude Boisset Chardonnay Les Ursulines

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Borgonya (Borgoña,França)
Celler: Jean-Claude Boisset
Volum: 75cl
Raïms: Chardonnay (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Jean-Claude Boisset

Jean Claude Boisset Chardonnay Les Ursulines 2017 (Chardonnay)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color daurat intens, amb alguns matisos torrats.
  • Nas: Aroma a fruits blancs d'os, acompanyats de tocs cítrics i alguns matisos a mel. El fons és herbaci.
  • Boca: Pas untuós però no greixosa, de manera que resulta fàcil de beure i poc pesat. Bon equilibri de l'acidesa i un final que és extens, vibrant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Borgonya, França.

VINYA: Jean-Claude Boisset.

RAÏMS: Chardonnay.

ENVELLIMENT: En les seves mares.

ELABORACIÓ: Recollida de raïm a baixes temperatures, durant mesos freds. Es despalillan i extreu el most, que es fermentarà en dipòsits d'acer inoxidable a temperatures regulades, durant algunes setmanes. Se les deixa en contacte amb les seves mares durant tres mesos aproximadament, per mantenir la qualitat natural del most i augmentar l'expressivitat. Es clarifica i s'embotella.

MARIDATGE: Peix, pastes, formatges frescos, arrossos cremosos, marisc, crustacis, amanides.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Jean-Claude Boisset

Comprar Vi Jean-Claude Boisset:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Jean Claude Boisset Chardonnay Les Ursulines 2016

Thedrinkshop
Thedrinkshop

4/5

Jean-Claude Boisset Bourgogne Chardonnay Les Ursulines 2016
- Un ram fresc amb notes de cítrics, meló i préssec blanc. La boca és molt equilibrat, té bona acidesa i està bevent molt bé ara.
llegir complet

Top Vendes Borgonya