Tendències:

Brunello Di Montalcino

Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino 2014

Volum 75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Brunello Di Montalcino (Toscana, Itàlia)
Celler: Ciacci Piccolomini d'Aragona
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14.5%
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí, tons granat. Nas: intenses aromes a fruits vermells madurs, embolicats en un lleuger i agradable matís especiat. Boca: càlid, amb bona suavitat i molt equilibrat. Vi amb cos, amb tanins moderadament pronunciats, un postgust llarg i agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello di Montalcino. VINYA: vinyes situats als turons de Montalcino, a la Toscana. RAÏMS: 100% Sangiovese. ENVELLIMENT: madurat en bótes de roure eslau durant 3 anys, seguit de 4 mesos de criança en ampolla. ELABORACIÓ: raïm vinificades en contenidors d'acer inoxidable i tancs de ciment vitrificat a temperatura controlada. MARIDATGE EL VI: grans rostits, guisats i caça, ideal en combinació amb formatges curats. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Descripció sobre Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino 2014

Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino 2014 (Sangiovese)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí, tons granat.
  • Nas: intenses aromes a fruits vermells madurs, embolicats en un lleuger i agradable matís especiat.
  • Boca: càlid, amb bona suavitat i molt equilibrat. Vi amb cos, amb tanins moderadament pronunciats, un postgust llarg i agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello di Montalcino.

VINYA: vinyes situats als turons de Montalcino, a la Toscana.

RAÏMS: 100% Sangiovese.

ENVELLIMENT: madurat en bótes de roure eslau durant 3 anys, seguit de 4 mesos de criança en ampolla.

ELABORACIÓ: raïm vinificades en contenidors d'acer inoxidable i tancs de ciment vitrificat a temperatura controlada.

MARIDATGE EL VI: grans rostits, guisats i caça, ideal en combinació amb formatges curats.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Opinions sobre Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino 2014

4

5 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino 2014:Puntua Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino 2014:

4 /5

Color vermell robí de color a la vora de granat. El bouquest és intens, afruitat, especiat i floral amb notes de fruites fruita vermella enriquit amb notes especiades delicats. Calent, suau i molt equilibrat al paladar; ben estructurat amb tanins suaus i llarg final.
Veure més
,

4 /5

El Brunello di Montalcino DOCG és un vi de terrer, proposat per la granja Ciacci Piccolomini, una realitat la producció històrica de Montalcino i les seves arrels fins i tot al segle XII. Aquest vermell és el resultat de la vinificació del raïm Sangiovese. La vinya es troba en un terreny mig ric en la massa d'argila, aliment ideal per a la vinya. Després d'una acurada collita, el raïm són transferits al celler, on són sotmesos a un procés de vinificació tradicional en vermell, amb fermentació en dipòsits de formigó. A continuació, la criança es realitza per primera vegada en bótes de roure de Eslavònia durant uns dos anys, i després a l'ampolla durant 8 mesos. Una gran vermell, ple, intens, tànnic, equilibrat i càlid SIP, per a un vi que sorgeix per la seva llarga persistència. Exciting la seva complexitat, que es pot apreciar amb cada minut que passa i del vi en contacte amb l'oxigen, en flux. Beguda de gran actualitat i excepcional si es deixa envellir al celler durant alguns anys.
Veure més
,

4 /5

- De color vermell robí a la vora de granat.
- L'aroma és intens, afruitat, especiat i floral amb notes de fruites fruita vermella enriquit amb notes especiades delicats.
- càlid, suau i molt ben equilibrat al paladar; ben estructurat amb tanins suaus i llarg final.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino 2014201520132001

4/5

Ens el vam acabar entre els amics.
Em va agradar especialment el color. S'aprecia olor de tabac. Sabor a mores.
El prenem entre els aperitius i els entrants.
Veure més
Carlota Adrover

4/5

Bon vi que podria anar bé amb una bona carn. El vaig provar en un curs de tast.
És un vi negre amb tonalitat opaca. Olor principal a caramel. És intens.
Veure més
Abril Zamudio

4/5

El vaig comprar a propòsit.
Color cirera picota molt aconseguit. Aromes a regalèssia i violeta. El gust de l' Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino és més intens que llarg.
Veure més
Núria Dotras