Tendències:

Brunello Di Montalcino

Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino Pianrosso 2013

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2013 Altres anyades
Denominació:Brunello Di Montalcino (Toscana, Itàlia)
Celler: Ciacci Piccolomini d'Aragona
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Sangiovese (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14.5%
NOTA DE TAST: Vista: vermell granat. Nas: aromes de baies silvestres, fragants flors morades i herbes triturades, terra llaurada i cuir nou. Boca: una delicadesa notable, suculenta cirera negra, compota de gerd, regalèssia, tabac juntament amb tanins tensos i refinats. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello di Montalcino. VINYA: una vinya de 11 hectàrees extraordinàriament adequat per al cultiu de Sangiovese. RAÏMS: Sangiovese Grosso 100%. ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure eslau durant 20 a 30 hl durant uns 4 anys, per passar un altre any en ampolla. MARIDATGE: carns de caça i carns vermelles. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Descripció sobre Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino Pianrosso 2013

Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino Pianrosso 2013 (Sangiovese)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell granat.
  • Nas: aromes de baies silvestres, fragants flors morades i herbes triturades, terra llaurada i cuir nou.
  • Boca: una delicadesa notable, suculenta cirera negra, compota de gerd, regalèssia, tabac juntament amb tanins tensos i refinats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello di Montalcino.

VINYA: una vinya de 11 hectàrees extraordinàriament adequat per al cultiu de Sangiovese.

RAÏMS: Sangiovese Grosso 100%.

ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure eslau durant 20 a 30 hl durant uns 4 anys, per passar un altre any en ampolla.

MARIDATGE: carns de caça i carns vermelles.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Opinions sobre Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino Pianrosso 2013

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino Pianrosso 2013:Puntua Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino Pianrosso 2013:

4 /5

Wild-baia, fragant porpra-flors i aromes d'herbes aromàtiques triturades es barregen amb glopades de terra fèrtil i cuir nou en aquest enlluernador vermell. L'impressionant, compta amb paladar salats notable finor combinada amb una estructura d'edat digne, oferint cirerer negre suculenta, compota de gerd, regalèssia i tabac juntament tensos, tanins refinats. Està impecablement equilibrat, amb acidesa brillant. Ja és temptador, però per mantenir encara més complexitat.
Veure més
,

4 /5

El Brunello di Montalcino DOCG Pianrosso Ciacci Piccolimini d'Aragó sorgeix de raïm Sangiovese cultivades en una CRU d'excel·lència de tan sols 11 hectàrees. Absolutament elegant i amb classe és envellit durant cinc anys, quatre d'ells en grans barrils i un altre any en ampolla de Eslavònia roure. Granat de color vermell, el nas ve a la llum de les notes mediterrànies i fruits vermells madurs. Els tanins elegants que es van unir per condimentar oberta a una persistència final que no refuta l'elegància inicial.
Veure més
,

4 /5

Brunello di Montalcino Ciacci Piccolomini Pianrosso d'Aragona 2013
La finca té un origen que es remunta a el segle 17 i encara conserva el seu patrimoni històric en un edifici anomenat el Palau (palau) que va ser construït per Fabivs de 'Vecchis, Bisbe de Montalcino i Abat de l'Abadia Sant'Antimo.
Celler
Després de la mort de el bisbe, el palau i la finca que envolta van ser subhastades acord amb la llei italiana Funcional Quant a les propietats eclesiàstiques i el 16 de setembre de 1868, que van ser adquirits per la comtessa Eva Cerretani Bernini. Al 31 de desembre de 1877, la comtessa Cerretani va vendre la totalitat de la finca a la família Ciacci de Castelnuovo dell'Abate. Després de la unió entre el recompte Alberto Piccolomini d'Aragona, 1 discendent directa d'Enea Silvio Piccolomini (Pius II) i Elda Ciacci, el Palau Episcopal Es va convertir en el d'Aragona Palace Ciacci Piccolomini.
El 1985 la comtessa Elda Ciacci llegar tot l'edifici a Giuseppe Bianchini, granger de l'estiu, ja una pila d'anys, l'aplicació d'una marca completament nova filosofia de producció i d'avantguarda per a aquest període, l'augment de la quantitat, la qualitat dels vins i l'obertura de l'exportació a tot el món. Josep, per desgràcia va morir al febrer de 2004, va deixar el negoci al seu fill i filla, Pablo i Lucía.

Vigna Ferraiole, Egle Vigna, Vigna Vigna Colombaio i la comtessa són només alguns dels nostres la majoria de les vinyes de Sangiovese Grosso importants; tots ells localitzats a sud de Montalcino, orientació oest.
El sòl és de gra mitjà amb bons nivells de Marl, que daten de el període Eocè.

El clon Sangiovese Grosso es selecciona de les vinyes més gran dels caratterizzata estiu per un esplai raïms i grans baies amb pell gruixuda. És una espècie de representant procedent Particularment Sangiovese de l'àrea de Montalcino, el que dóna la qualitat fins i tot en anyades difícils.

Ciacci Piccolomini d'Aragona estiu compta amb dos cellers: el celler històrica, dedicada a la llarga criança dels més prestigiosos vins ubicats al soterrani de segle 17 Ciacci Piccolomini d'Aragona Palace;

el nou celler, prop de la vila de Castelnuovo Abad, ara la seu d'estiu amb instal·lacions de fermentació, envelliment, refinament i emmagatzematge.

ENVELLIMENT:
Aproximadament 36 mesos en 7, barrils de roure de Eslavònia 5-62 hl, seguit per més de 8 mesos d'ampolla de refinament.
COLOR:
Vermell robí a la vora de granat
Característiques organolèptiques:
L'aroma és intens, complex, afruitat i especiat, amb notes de baies o fruits vermells madurs enriquida per diverses notes especiades. Calent, suau i harmònica al paladar. Gran equilibri entre tanins pronunciat, acidesa i sabor agradable. Aquest elegant vi té un gran potencial d'envelliment celler.
SERVEI:
Obrir una hora abans d'abocar i servir a 18ºC (64, quarta F) en grans gots de vidre. Les ampolles han de ser mantinguts en una posició horitzontal, lluny de fonts de llum i protegits de tots dos extrems i els canvis en la temperatura.
El maridatge d'aliments:
Gran company de carn i caça guisada i torrat (com llebre, faisà i senglar). Excel·lent amb formatges madurs.
Veure més
,

Brunello di Montalcino Pianrosso Ciacci Piccolomini d'Aragona 2013

Opinions sobre altres anyades de Ciacci Piccolomini d'Aragona Brunello di Montalcino Pianrosso 20132015

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Color vermell robí, amb reflexos violacis.Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles.Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells. Posseeix notes agres i fumades a cireres, regalèssia i fusta de roure.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello Di Montalcino (Toscana, Itàlia).VINYA: Ciacci Piccolomini d'Aragona.RAÏMS: Sangiovese.ENVELLIMENT: Madura en bótes de roure eslau durant 20 hores durant 4 anys, per passar 1 any més en ampolla.MARIDATGE: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, foie gras a la planxa, estofats, pastes, verdures i formatge blau.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega