“La reserva és produït per una selecció dels millors Sangiovese; escesolo en les millors anyades i es produeix en quantitats limitades
Es creu que és una de les principals expressions d'enologia italiana, Brunellodi Montalcino es produeix exclusivament a partir de raïms de la vinya, cherappresenta una varietat de Sangiovese Grosso. El Brunello di Montalcino dell'AziendaAgraria Lisini, destaca per les seves característiques veritablement superiors ottenutemediante la cura continu de les vinyes, que es conrea de manera artesanal i escludentiqualsiasi pràctiques obliguen a una acurada selecció, i l'aprimament de creixement grappoliturante i una acurada selecció de raïm durant la collita. Tot això, combinat amb moderns mètodes de vinificació, assegura fins i tot livelloeccezionale amb les tendències estacionals no del tot favorables.
Vermell robí profund, que refina amb l'edat en taronja brillant. lleugerament eteri aroma ram d'extraordinària elegància amb tocs de quitrà, mala herba, tabac, violeta i vainilla; gust sec, però al mateix temps complet i harmoniós suau, vigorós equilibri eviperino, coherent i tela aristocràtica; carrera completa.”