Tendències:

Brunello Di Montalcino

Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013

75cl

Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013

35,00€ 28,00€
28,00€ 35,00€
Botiga: Perbaccowein ES (Germany) Lliurament estimat: 9 - 11 díes
Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.
Despeses d'enviament: 20,00€

-20%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2013 Altres anyades
Denominació:Brunello Di Montalcino (Toscana, Itàlia)
Celler: Vinea Familiae
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14.5%
NOTA DE TAST: Color: El Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013 té un color vermell robí intens amb reflexos granat. Nas: Aroma de fruites vermelles madures, acompanyats de notes de pebre negre i els claus. Boca: Arrencada en calent amb tanins suaus, bona estructura i longitud agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello Di Montalcino VINYA: Vinea Familiae Montalcino. Les vinyes del celler es troben a l'àrea de Montalcino. S'estén sobre una superfície de 5,5 hectàrees i situat a una alçada de 350 metres amb direcció nord-est-sud-oest. El sistema utilitzat és el "cordó espolonado" (cable de Sporn) amb 5.500 plantes / ha. El clima és subtropical humit i els sòls s'intercalen amb jaspi, pissarra i argila. Els s'esforça equip en el seu treball un dia més tard per afectar el desenvolupament natural de la vinya el menys possible. RAÏMS: 100% Grosso Sangiovese ENVELLIMENT: La maduració durant 12 mesos en bótes de roure francès (Allier), seguit per altres 12 mesos en bótes de roure grans eslaus. L'acabat final a l'ampolla durant al menys 6 mesos. ELABORACIÓ: La verema es realitza de forma manual. Els raïms es premsen a continuació i al menys 20 dies fermenten en la pela a una temperatura controlada de 28-30 ° C per. Va ser seguit pel llarg envelliment en eslau i bótes de roure francès i la resta a l'ampolla. La filosofia del celler és a veure amb la tecnologia moderna d'una Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013, que conserva el caràcter original de l'terroir. COMBINACIÓ: Excel·lent amb diversos plats de carn, com la graella o rostit de xai Entrecot o formatge encara. PORCIÓ: 18 - 20 ° C, obrint d'aquesta manera a l'mínim 2 hores abans de servir GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013

Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013 (Sangiovese)

NOTA DE TAST:

  • Color: El Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013 té un color vermell robí intens amb reflexos granat.
  • Nas: Aroma de fruites vermelles madures, acompanyats de notes de pebre negre i els claus.
  • Boca: Arrencada en calent amb tanins suaus, bona estructura i longitud agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello Di Montalcino

VINYA: Vinea Familiae Montalcino. Les vinyes del celler es troben a l'àrea de Montalcino. S'estén sobre una superfície de 5,5 hectàrees i situat a una alçada de 350 metres amb direcció nord-est-sud-oest. El sistema utilitzat és el "cordó espolonado" (cable de Sporn) amb 5.500 plantes / ha. El clima és subtropical humit i els sòls s'intercalen amb jaspi, pissarra i argila. Els s'esforça equip en el seu treball un dia més tard per afectar el desenvolupament natural de la vinya el menys possible.

RAÏMS: 100% Grosso Sangiovese

ENVELLIMENT: La maduració durant 12 mesos en bótes de roure francès (Allier), seguit per altres 12 mesos en bótes de roure grans eslaus. L'acabat final a l'ampolla durant al menys 6 mesos.

ELABORACIÓ: La verema es realitza de forma manual. Els raïms es premsen a continuació i al menys 20 dies fermenten en la pela a una temperatura controlada de 28-30 ° C per. Va ser seguit pel llarg envelliment en eslau i bótes de roure francès i la resta a l'ampolla. La filosofia del celler és a veure amb la tecnologia moderna d'una Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013, que conserva el caràcter original de l'terroir.

COMBINACIÓ: Excel·lent amb diversos plats de carn, com la graella o rostit de xai Entrecot o formatge encara.

PORCIÓ: 18 - 20 ° C, obrint d'aquesta manera a l'mínim 2 hores abans de servir

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Com servir

Temp. de consum

16ºC

Maridatge

Opinions sobre Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013:Puntua Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 2013:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: robí, reflexos granat.Nas: aroma intens, rics aromes a fruits del bosc, pebre negre i clau.Boca: meravellosament equilibrat en la seva estructura, tanins agradablement suaus i una fina elegància.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Brunello di Montalcino.RAÏMS: Sangiovese.MARIDATGE: vedella, xai, carn de caça com el senglar, el cérvol o el cabirol i aus de corral.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Vinea Familiae Brunello di Montalcino Pinzale 20132012

4/5

Sempre el demano si el tenen al restaurant.
Intens a la vista. Aromes balsàmics. Notes fumades a boca.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega