Leo Hillinger Blaufränkisch Leithaberg 2016

Leo Hillinger (Burgenland)

23,09€ 18,60€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

138,54€ 111,60€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

277,08€ 223,20€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

23,09€ 18,60/unitat

Estalvia 4,49€! (-19%)

Enviament: Perbaccowein ES (Germany)

Rebràs 0.25 punts per cada unitat que compris

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.

NOTA DE TAST: Vista: vermell robí profund, una vora violeta. Nas: reminiscències de mores, cireres negres i maduixes madures, fragància picant d'herbes mediterrànies, pebre fosca, nou moscada i clau. Notes minerals clares. Boca: aromes d'espècies, herbes i baies, una estructura ferma, mineralitat i aromes torrats subjacents. Rics tanins, cos compacte, un final molt llarg amb frescor. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Burgenland. RAÏMS: Gamay 100%. ENVELLIMENT: envellit durant 24 mesos en bótes de roure noves i assaonades. ELABORACIÓ: 100% desrapat, fermentació espontània enbarrils de fusta a 23 ° C - 25 ° C oberts, amb una durada de 3 setmanes incloent maceració, fermentació malolàctica en tancs d'acer inoxidable. MARIDATGE EL VI: porc, carn fregida, vedella amb salsa de crema, caça i formatge. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Fitxa tècnica · Leo Hillinger Blaufränkisch Leithaberg

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Burgenland (Austria)
Celler: Leo Hillinger
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Descripció · Leo Hillinger

Leo Hillinger Blaufränkisch Leithaberg 2016

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí profund, una vora violeta.
  • Nas: reminiscències de mores, cireres negres i maduixes madures, fragància picant d'herbes mediterrànies, pebre fosca, nou moscada i clau. Notes minerals clares.
  • Boca: aromes d'espècies, herbes i baies, una estructura ferma, mineralitat i aromes torrats subjacents. Rics tanins, cos compacte, un final molt llarg amb frescor.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Burgenland.

RAÏMS: Gamay 100%.

ENVELLIMENT: envellit durant 24 mesos en bótes de roure noves i assaonades.

ELABORACIÓ: 100% desrapat, fermentació espontània enbarrils de fusta a 23 ° C - 25 ° C oberts, amb una durada de 3 setmanes incloent maceració, fermentació malolàctica en tancs d'acer inoxidable.

MARIDATGE EL VI: porc, carn fregida, vedella amb salsa de crema, caça i formatge.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Leo Hillinger

Comprar Vi Leo Hillinger:

Més comentaris sobre Leo Hillinger Blaufränkisch Leithaberg 2016

Gonçal Mestre

Publicat el a les 20.03

4 /5

Aquest negre té un fons a castanya. Té un cert to fumat.
El preu pot semblar una mica alt, però està bé.

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Burgenland