Forlong Blanco 2018

Bodega de Forlong (Cadiz)

Producte no disponible a Estats Units

0,00€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

NOTA DE TAST: Vista: Color groc pàl·lid, amb reflexos de verd brillant. Nas: Aromes intensos de fruits cítrics, flors silvestres, amb tons minerals i balsàmics. Boca: Cos intens, sec, agradable, elegant, mineral, cítric, amb sabors de fruits tropicals i final llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cadis. VINYA: Celler Forlong. RAÏMS: Palomino fi, Pedro Ximénez. ENVELLIMENT: 6 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares. ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per immediatament ser premsades de forma suau. El most obtingut es macera durant 36 hores a temperatures fredes, per després ser desrapat i trasbalsat. La fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 15 ° C. Cada varietat de raïm es va fermentar per separat, amb un trasbalsat diari. Després de ser envellit sobre les seves mares, el vi va ser embotellat. MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, risotto, pastes blanques, amanides, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Fitxa tècnica · Forlong Blanco

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Cadiz (Andalusia,Espanya)
Celler: Bodega de Forlong
Volum: 75cl
Raïms: Palomino Fino (90%), Pedro Ximénez (10%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Si et va agradar Forlong Blanco 2018, també pots gaudir de ...

Descripció · Bodega de Forlong

Forlong Blanco 2018 (Palomino Fino i Pedro Ximénez)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc pàl·lid, amb reflexos de verd brillant.
  • Nas: Aromes intensos de fruits cítrics, flors silvestres, amb tons minerals i balsàmics.
  • Boca: Cos intens, sec, agradable, elegant, mineral, cítric, amb sabors de fruits tropicals i final llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Cadis.

VINYA: Celler Forlong.

RAÏMS: Palomino fi, Pedro Ximénez.

ENVELLIMENT: 6 mesos en bótes d'acer inoxidable sobre les seves mares.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per immediatament ser premsades de forma suau. El most obtingut es macera durant 36 hores a temperatures fredes, per després ser desrapat i trasbalsat. La fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable, a temperatures controlades de 15 ° C. Cada varietat de raïm es va fermentar per separat, amb un trasbalsat diari. Després de ser envellit sobre les seves mares, el vi va ser embotellat.

MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, risotto, pastes blanques, amanides, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Bodega de Forlong

Comprar Vi Bodega de Forlong:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Forlong Blanco 2017

Víctor Monsoriu
Víctor Monsoriu

4/5

Olor dolça, com a mel. Em va agradar la seva acidesa.
No resulta una Cadiz per entesos, crec que el pot gaudir tothom.
llegir complet
Bodegas De Andalucía
Bodegas De Andalucía

4/5

Segon projecte de Cellers Forlong del Port de Santa Maria, Cadis
Després del seu reeixit negre "Assemblage" es proposen aquesta vegada demostrar que es pot fer un bon blanc de qualitat amb la...
llegir complet
Mitte Meer
Mitte Meer

4/5

Forlong Blanco El celler es troba a Cadis, la part més occidental d'Andalusia. L'enòleg Alejandro i Rocío són responsables de la cura de la vinya a la vegada. compromès amb el respecte de la vinya...
llegir complet

Opinions sobre Forlong Blanco 2015

Albert Pons
Albert Pons

4/5

NOTA DE TAST DE Forlong Blanco 2015:
- Vista: brillant i cristal·lí color groc pàl·lid, intensos reflexos llimona, mitja densitat.
- Nas: intens, afruitat (albercoc), perfumat, floral, mediterrani...
llegir complet

Opinions sobre Forlong Blanco 2014

Ricard Martí
Ricard Martí

4/5

El color groc més fosc que he vist en els vins de Cadiz. Fa olor dolça, a mel.Aquest 2014 és dens en boca.
Per prendre'l amb gambes i llagostins.
Amb companys del col·legi.
llegir complet

Top Vendes Cadiz