Tendències:

California

J. Lohr Winery Wildflower 2018

75cl

22,03€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:California (California (región), Estats Units)
Celler: J. Lohr Winery
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%

Elaboració de J. Lohr Winery Wildflower 2018

J. Lohr Winery Wildflower 2018

Productor: J. Lohr Winery

DO: California

Veure més

Opinions sobre J. Lohr Winery Wildflower 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de J. Lohr Winery Wildflower 2018:Puntua J. Lohr Winery Wildflower 2018:

4 /5

El 2018 el vaig beure amb els companys de treball.
Rubí intens, de capa alta. En nas fruits vermells i pebrot verd. Té un gust una mica dolç.
El vi de J. Lohr Winery el vaig prendre amb verdures rostides.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de J. Lohr Winery Wildflower 201820172016

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: Color vermell robí brillant
- Nas: aromes atractius forts de baies i fruits vermells destacades per tocs de pebre negre
- Boca: Aquest sofisticat vi negre té un sabor fruiter i de cos mig amb sabors notables de nabiu, magrana, i la cirera.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: California
VINYA: Aquests raïms Valdiguié van ser cultivades en vinyes Greenfield J. Lohr Estates 'al Comtat de Monterrey, Califòrnia. Aquesta varietat de raïm originalment francesa va créixer molt bé en el sòl franc CHUALAR d'aquesta assolellada regió. Flor silvestre rep el seu nom del fet que es conrea en l'única part de la vinya amb terra vegetal hidratat prou per créixer flors silvestres entre les vinyes.
RAÏMS: Valdiguié

ENVELLIMENT: de 4 mesos en tancs d'acer inoxidable. Millor radi d'uns quatre anys d'embotellat.
ELABORACIÓ: J. Lohr posar temps extra i la cura en la creació d'aquest vi negre especial. Els raïms van ser collides a finals d'octubre i principis de novembre de maduresa ideal. Aquest vi passa a través de dos processos de fermentació diferents per crear un gust especial del sud de Califòrnia. En primer lloc, va ser a través de grups de maceració-sencers carbònica fermentats en dipòsits d'acer inoxidable controlades a 29ºC durant 15 dies. A continuació, el raïm van ser desgranades i sotmeten a maceració tradicional a una temperatura més calenta durant 5 dies. El resultat és un vermell inoblidable.

MARIDATGE: Excel·lent amb qualsevol nombre d'aliments mediterranis, com ara pasta, pizza, o, simplement, olives i formatges
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 15-18 ° C
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,9%
Veure més

4/5

No va quedar bé amb la carn. Amb diverses parelles.
Vermell amb vores violacis. Molt bons aromes de vainilles. M'ha semblat lleuger.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega