Tendències:

Campania Aglianico

Mastroberardino Aglianico 2016

75cl

Mastroberardino Aglianico 2016

11,16€
11,16€
Botiga: Senti Vini ES (Germany) Lliurament estimat: 48h - 5 díes
Despeses d'enviament: 17,90€
Només queden 4 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Campania Aglianico (Campania, Itàlia)
Celler: Mastroberardino
Volum: 75cl
Raïms: Aglianico
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Mastroberardino Aglianico 2016 : Vista: vermell robí profund. Nas: intensos aromes a cirera negra, mora, violeta i espècies. Boca: elegant i suau, amb notes de baies i melmelada de maduixa. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Campània. RAÏMS: Aglianico. MARIDATGE: sopes, carns fredes, formatges frescos i anyencs, plats amb salses de carn, xampinyons, tòfones, carns blanques i carns vermelles. TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Mastroberardino Aglianico 2016

Mastroberardino Aglianico 2016 (Aglianico)

NOTA DE TAST DE Mastroberardino Aglianico 2016:

  • Vista: vermell robí profund.
  • Nas: intensos aromes a cirera negra, mora, violeta i espècies.
  • Boca: elegant i suau, amb notes de baies i melmelada de maduixa.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Campània.

RAÏMS: Aglianico.

MARIDATGE: sopes, carns fredes, formatges frescos i anyencs, plats amb salses de carn, xampinyons, tòfones, carns blanques i carns vermelles.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

El Celler

Mastroberardino

Celler d'excepcional importància, per a alguns sinònims de la mateixa Campània i el seu encant únic, el de la família Mastroberardino ha estat sempre capaç de combinar la millor tècnica i passió, grans nombres i qualitat. Una empresa la inscripció al registre mercantil de la província d'Avellino es remunta a 1878 i des d'aleshores ha protegit i difós els grans valors del territori d'Irpinia sense cedir mai cap a les modes del moment i, de fet, seguir endavant en el camí traçat pels seus fundadors. El lloc històric està situat a Atripalda, al cor de les denominacions de campanes més importants, però les més de 200 hectàrees de vinyes es distribueixen en parcel de lleopard en algunes de les zones més populars de la regió. Mastroberardino pot comptar amb l'excel·lent producció de totes les varietats més importants de Campania, d'Aglianico a Fiano i del grec. Des de la falanghina fins als piedirosso i fins a la cua de fel. Vinyes capaços de donar vins de gran espessor fins i tot després de molts anys, ampolles que Mastroberardino manté amb una cura única.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Mastroberardino Aglianico 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Mastroberardino Aglianico 2016:Puntua Mastroberardino Aglianico 2016:

4 /5

En un intens color vermell robí amb tons violeta del Mastroberardino Aglianico Campània flueix en el vas. notes seductores de cirerer negre, fruits vermells, mores i regalèssia determinen el ram benèvola.
Al paladar, el vi presenta molt fort, picant i amb una alta proporció de fruita. Els següents són lleugerament aromes terrosos a un final elegant i agradable. El Mastroberardino Aglianico Campània harmonitza perfectament amb l'aviram fosc, joc o formatge curat.

retrat
Sabor: Fort, especiat, fruiter, terrós, elegant
Olor: cirerer negre, fruits vermells, mores, regalèssia
Color: vermell robí intens amb reflexos violetes
Va bé amb: aus, caça, formatges
Tipus de vi: Vi negre
Varietat: 100% Aglianico
Sabor: sec
Temperatura de servei: 16 a 20 ° C
Vida útil: 2 a 4 anys
Contingut d'alcohol: 13%
Tancament: suro completa
Bóta: Sí
Classificació: IGT
Contingut: 0, 75 litres
Al·lèrgens: Conté sulfits
País: Itàlia
Campània
Direcció del fabricant: Mastroberardino S. p. A., Via Manfredi 75-81, 83042 Atripalda (AV), Itàlia
Veure més
,

4 /5

Aglianico Mastroberardino és un vi elaborat amb raïms autòctons Campània Aglianico. Aquesta és la varietat de raïm negre més conreada de color vermell en Irpinia que aquí troba el seu equilibri després de considerar les condicions climàtiques particulars gràcies a la presència del volcà Vesubi. Els raïms són collides manualment Aglianico a finals d'octubre i principis de novembre i portats al celler per a la vinificació. El most es col·loca en dipòsits d'acer inoxidable termo-controlat per la fermentació amb maceració amb les pells de les que s'extreuen i es transfereixen al vi enriquir Aglianico Mastroberardino colors i aromes. Després de la fermentació del vi es separa de les pells i es col·loca en l'envelliment en bótes de roure francès durant 10 mesos abans de ser barrejat i embotellat. Mastroberardino Aglianico roman al celler durant 6 mesos abans de ser alliberat.
Veure més
,

Aglianico Mastroberardino 2016

Opinions sobre altres anyades de Mastroberardino Aglianico 20162017

4/5

robí de color vermell intens, aquest vi ofereix aromes intenses de cirerer negre, mora, violeta i espècies. Al paladar, és elegant i suau, amb notes de baies i melmelada de maduixa.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega