Tendències:

Vi de Canary Islands

Veure tots els productes a Vi de Canary Islands

Els vins de les Canàries o més bé els seus productors, estan aconseguint uns importants resultats i èxits en la superació de les dificultats de l'orografia de les illes afortunades per al cultiu de la vinya. Tot això ficats de ple en un procés de modernització destacat de mètodes i tecnologies, amb l'objectiu d'aconseguir productes de gran qualitat.

Els vins de les Canàries compten amb un total de 8 denominacions d'origen, entre les que criden l'atenció les de Tacoronte-Acentejo i les Ycouden Daute Isora, que engloben a centenars de petits viticultors, destaquen pels seus blancs i negres. Mentrestant, les de Abona, Vall de la Palma o Vall de la Orotava, elaboren blancs que ajuden a elevar el nom dels vins canaris.

Els ceps conreades a les Canàries, majoritàriament, són les varietats blanques de Listán Blanca, Vijariego, Pedro Ximénez, Verdello, Bastard, malvasia, moscatell o Burra Blanca. Les tintes, amb una menor ocupació de la vinya, són les de Mulata, Moscatell Negra i Malvasia Daurada.

Comprar Vins de Canary Islands online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi de Canary Islands: Top Vendes

veure tots

Vi De Canary Islands: negre

veure tots

Vi De Canary Islands: escumós

veure tots

Vi De Canary Islands: rosat

veure tots

Vi De Canary Islands: Puntuació de Robert Parker

Últimes novetats del catàleg

veure tots