Tendències:

Central Coast

Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 2016

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Central Coast (California (región), Estats Units)
Celler: Birichino
Volum: 75cl
Raïms: Pinot Noir
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Vermell intens, amb alguns matisos purpuris. Molt net. Nas: Aromes a fruits del bosc madurs. Fortament perceptibles, impacten amb força al nas, però no per això resulten aclaparadors. El fons té caràcter a fusta torrada. Boca: Té una textura vellutada, el que li fa extremadament seductor. El pas és refrescant, amb una barreja perfecta de sabors i acidesa en els nivells més indicats. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Central Coast. VINYA: Birichino. RAÏMS: Pinot Noir. ENVELLIMENT: En bótes de roure. ELABORACIÓ: Els raïms són collides manualment, a temperatures baixes, per dur-les a taules de selecció. Les triades es maceren a freda per algunes hores, amb un premsat suau. Es trasllada el líquid a tancs d'acer inoxidable, on es fermenta abans de passar a bótes de roure, per a poder añejarse. Finalment, es clarifica i s'embotella. MARIDATGE: Carns vermelles, formatges forts, plats japonesos, algunes pastes. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%

Descripció sobre Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 2016

Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 2016 (Pinot Noir)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Vermell intens, amb alguns matisos purpuris. Molt net.
  • Nas: Aromes a fruits del bosc madurs. Fortament perceptibles, impacten amb força al nas, però no per això resulten aclaparadors. El fons té caràcter a fusta torrada.
  • Boca: Té una textura vellutada, el que li fa extremadament seductor. El pas és refrescant, amb una barreja perfecta de sabors i acidesa en els nivells més indicats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Central Coast.

VINYA: Birichino.

RAÏMS: Pinot Noir.

ENVELLIMENT: En bótes de roure.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides manualment, a temperatures baixes, per dur-les a taules de selecció. Les triades es maceren a freda per algunes hores, amb un premsat suau. Es trasllada el líquid a tancs d'acer inoxidable, on es fermenta abans de passar a bótes de roure, per a poder añejarse. Finalment, es clarifica i s'embotella.

MARIDATGE: Carns vermelles, formatges forts, plats japonesos, algunes pastes.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13.5%

Veure més

Opinions sobre Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 2016:Puntua Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 2016:

4 /5

El 2016 St Georges es deriva principalment de la elegant, floral, Pinot molt petita berried de la sembra de dècades d'antiguitat Besson a la base de les muntanyes de Santa Creu. Per al seu registre de notes florals vermells expansives afegim el obscurament fragant Pinot muntanyes de Santa Creu de la pissarra, pissarra i pedra sorrenca pronunciada turó de Lilo, Pinot Rierol Sec en granit descompost i pissarra, i el muscular, cavil·lant, velles seleccions profundament amb gust de Pinot plantat a la tarda Dick Graff des de 1800 'al Chalone AVA en Antle Vineyard. Aquests quatre llocs junts portar excepcionalment profunditat de textura i aromàtics aixecades a aquesta dinàmica d'embotellament costa central. La fermentació mitjana d'al voltant del 20% de clúster conjunt, amb una major proporció dels lots de Lilo i Antle tota l'esquerra, i després de diversos dies en acer i papereres, la fermentació nativa es va posar en marxa, i ens va posar una barreja preliminar fins al tanc de ciment i el barril neutra a l'octubre . Racked una sola vegada quan es van fer les seleccions barril finals, abans de l'embotellat sense filtrar, al juliol de 2017.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 20162015

4/5

El vaig prendre en un bar de platja.
Negre opac. L'olor de vainilla és evident, em va agradar. En boca és lleuger.
Veure més
12 X Birichino Saint Georges Pinot Noir Central Coast 2015