Tendències:

Cerasuolo di Vittoria

Gulfi Cerasuolo di Vittoria 2018

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Cerasuolo di Vittoria (Sicilia, Itàlia)
Celler: Gulfi
Volum: 75cl
Raïms: Nero D'Avola (70%), Frappato (30%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta. Nas: Aromes elegants de fruits negres i vermells, amb tons especiats, minerals i de xocolata. Boca: Cos lleuger, elegant, complet, equilibrat, harmoniós, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília, Itàlia. VINYA: Gulfi. RAÏMS: Nero d'Avola, Frappato. ENVELLIMENT: 7 mesos en bótes d'acer inoxidable, seguit per 2 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser sotmeses a un premsat suau a on es va obtenir el most. Es va realitzar una maceració a temperatures fredes durant 12 dies. La fermentació es va realitzar a temperatures controlades de 23ºC, durant un període de 25 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi va ser envellit en bótes d'acer inoxidable. Finalment, el vi va ser embotellat, on es va deixar reposar durant 2 mesos abans de ser comercialitzat. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, tapes, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Gulfi Cerasuolo di Vittoria 2018

Gulfi Cerasuolo di Vittoria 2018 (Nero D'Avola i Frappato)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes elegants de fruits negres i vermells, amb tons especiats, minerals i de xocolata.
  • Boca: Cos lleuger, elegant, complet, equilibrat, harmoniós, amb tanins suaus i sabors de fruits vermells. Final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília, Itàlia.

VINYA: Gulfi.

RAÏMS: Nero d'Avola, Frappato.

ENVELLIMENT: 7 mesos en bótes d'acer inoxidable, seguit per 2 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser sotmeses a un premsat suau a on es va obtenir el most. Es va realitzar una maceració a temperatures fredes durant 12 dies. La fermentació es va realitzar a temperatures controlades de 23ºC, durant un període de 25 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi va ser envellit en bótes d'acer inoxidable. Finalment, el vi va ser embotellat, on es va deixar reposar durant 2 mesos abans de ser comercialitzat.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, tapes, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Gulfi Cerasuolo di Vittoria 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Gulfi Cerasuolo di Vittoria 2018:Puntua Gulfi Cerasuolo di Vittoria 2018:

4 /5

Aroma dens a compota de fruits vermells. Em va donar una impressió de dolç.
Aquest Gulfi Cerasuolo di Vittoria té un cos especial i amb presència.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Gulfi Cerasuolo di Vittoria 2018201720162014

4/5

Un vi per gaudir amb un amic.
Cirera picota, de capa mitja. Es noten aromes torrats. Em va saber bé.
Per a un peix molt especiat aquest Gulfi Cerasuolo di Vittoria queda ben.
Veure més
Antoni Villagra

4/5

Vaig prendre aquest Cerasuolo di Vittoria entre elres. Me'l van regalar.
Rubí intens, de capa alta. Té olors de grosella. Un negre molt equilibrat.
Veure més
Rita Buentello

4/5

Me'l va regalar un amic que l'havia comprat aquí a Uvinum.
Tenia un color més aviat pàl·lid. Fins aromes a panses. La presència de raïm era evident.
Veure més
Àngel Ripoll

Altres productes de la mateixa bodega