Tendències:

Chianti Classico

Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Riserva 2016

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Chianti Classico (Toscana, Itàlia)
Celler: Antinori
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese (90%), Cabernet Sauvignon (10%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.7%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell granat amb ribets violetes. Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; nabius, mores, móres, groselles, prunes. Amb tocs herbals, especiats, a vainilla, a regalèssia i fusta torrada. Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada i un paladar vellutat. Presenta reminiscències fruiters, a regalèssia, vainilla i fusta torrada. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana. VINYA: Marchesi Antinori. RAÏMS: Sangiovese. ENVELLIMENT: Aquest vi es rància durant 12 mesos en bótes de roure francès torrades. ELABORACIÓ: El raïm es premsen delicadament i es maceren a temperatures càlides. Després el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats naturals i temperatures càlides controlades. El vi es antiga en bótes de roure francès durant 12 mesos abans d'estabilitzar-se i embotellar sense filtrat. MARIDATGE: Carns vermelles rostizadas, estofats, aus de caça, costelles de porc, xai, bisó, cérvol, pastes de salses vermelles, saltat de vegetals, risottos de xampinyons, formatges madurs, embotits i fruits secs. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Riserva 2016

Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Riserva 2016 (Sangiovese i Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell granat amb ribets violetes.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; nabius, mores, móres, groselles, prunes. Amb tocs herbals, especiats, a vainilla, a regalèssia i fusta torrada.
  • Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada i un paladar vellutat. Presenta reminiscències fruiters, a regalèssia, vainilla i fusta torrada.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana.

VINYA: Marchesi Antinori.

RAÏMS: Sangiovese.

ENVELLIMENT: Aquest vi es rància durant 12 mesos en bótes de roure francès torrades.

ELABORACIÓ: El raïm es premsen delicadament i es maceren a temperatures càlides. Després el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats naturals i temperatures càlides controlades. El vi es antiga en bótes de roure francès durant 12 mesos abans d'estabilitzar-se i embotellar sense filtrat.

MARIDATGE: Carns vermelles rostizadas, estofats, aus de caça, costelles de porc, xai, bisó, cérvol, pastes de salses vermelles, saltat de vegetals, risottos de xampinyons, formatges madurs, embotits i fruits secs.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

El Celler

Antinori

Antinori

La família Antinori ha estat l'elaboració del vi des de fa més de 600 anys, ja que Giovanni di Piero Antinori es va convertir en part de la Fiorentina Art dei Vinattieri el 1385. Al llarg de la seva llarga història, que comprèn 26 generacions, la família sempre ha manejat personalment el negoci de la presa de decisions innovadores, de vegades valent, sempre amb ferma respecte a la tradició i la terra.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Riserva 2016

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Riserva 2016:Puntua Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Riserva 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color vermell granat amb ribets violetes.Nas: Notes aromàtiques a fruites vermelles madures; nabius, mores, móres, groselles, prunes. Amb tocs herbals, especiats, a vainilla, a regalèssia i fusta torrada.Boca: Sabor intens a tanins, amb una acidesa equilibrada i un paladar vellutat. Presenta reminiscències fruiters, a regalèssia, vainilla i fusta torrada.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana.VINYA: Marchesi Antinori.RAÏMS: Sangiovese.ENVELLIMENT: Aquest vi es rància durant 12 mesos en bótes de roure francès torrades.ELABORACIÓ: El raïm es premsen delicadament i es maceren a temperatures càlides. Després el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable, utilitzant llevats naturals i temperatures càlides controlades. El vi es antiga en bótes de roure francès durant 12 mesos abans d'estabilitzar-se i embotellar sense filtrat.MARIDATGE: Carns vermelles rostizadas, estofats, aus de caça, costelles de porc, xai, bisó, cérvol, pastes de salses vermelles, saltat de vegetals, risottos de xampinyons, formatges madurs, embotits i fruits secs.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Riserva 201620152013

4/5

- El 'Badia a Passignano' és la 'Gran Selezione' - el 'Cru' entre els vins de Chianti Classico
- Es caracteritza per aromes de gerd, melmelada de maduixa i cafè i un llarg final de
- produït només en les millors anyades, és alhora el més tradicional en la seva complexitat i subtilesa, d'altra banda també moderna en el seu accessibilitat i suaus tanins
- Al·lèrgens: conté sulfits
Veure més

4/5

- El 'Badia a Passignano' és la 'Gran Selezione' - el 'Cru' entre els vins de Chianti Classico
- Es caracteritza per aromes de gerd, melmelada de maduixa i cafè i un llarg final de
- produït només en les millors anyades, és alhora el més tradicional en la seva complexitat i subtilesa, d'altra banda també moderna en el seu accessibilitat i suaus tanins
- Al·lèrgens: conté sulfits
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega