Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio 2015

Badia a Coltibuono (Chianti Classico)

Producte no disponible a Espanya

186,18€ + 14,93€ Enviament (7 díes)

31,03/unitat

Es ven en paquets de 6 unitats

Enviament: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

Rebràs 2.48 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST DE Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio 2015 : Vista: vermell robí. Nas: aromes florals de Sant Martí i violetes, tocs de marasca, matisos de tabac i pebre negre. Boca: sec, amb un bon equilibri entre acidesa i tanins, tocs de minerals i fruits vermells, amb tocs de cuir i cafè. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana. VINYA: Badia a Coltibuono RAÏM: Sangiovese, Canaiolo, Ciliegiolo, Colorino. MARIDATGE: carns vermelles i formatges anyencs. TEMPERATURA DE CONSUM: 18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Fitxa tècnica · Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Chianti Classico (Toscana,Itàlia)
Celler: Badia a Coltibuono
Volum: 75cl
Bio:
Raïms: Canaiolo, Ciliegiolo, Colorino, Sangiovese
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Badia a Coltibuono

Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio 2015 (Canaiolo, Ciliegiolo, Colorino i Sangiovese)

NOTA DE TAST DE Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio 2015:

  • Vista: vermell robí.
  • Nas: aromes florals de Sant Martí i violetes, tocs de marasca, matisos de tabac i pebre negre.
  • Boca: sec, amb un bon equilibri entre acidesa i tanins, tocs de minerals i fruits vermells, amb tocs de cuir i cafè.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana.

VINYA: Badia a Coltibuono

RAÏM: Sangiovese, Canaiolo, Ciliegiolo, Colorino.

MARIDATGE: carns vermelles i formatges anyencs.

TEMPERATURA DE CONSUM: 18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Badia a Coltibuono

Comprar Vi Badia a Coltibuono:

Opinions

Opinió destacada sobre Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio 2015

Blanco & Gomez  Wine Merchants INT

Publicat el a les 12.19

4/5

Badia a Coltibuono Chianti Classico 2015

El color és robí brillant, el nas presenta capes de Sant Martí, violeta, tabac, pebrot negre i cirera marasca. El sabor està ben equilibrat, molt unida amb tanins suaus, notes minerals, una boca de neteja fresca acidesa. Càlid i persistent.

Més comentaris sobre Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio 2015

Pilar Prats

Publicat el a les 11.21

4 /5

vermell robí intens en color. L'aroma és afruitat amb aromes de Sant Martí i violeta. Es tracta d'un Chianti sòlida, ben equilibrat i estructurat, amb sabors de cirera profunds i tanins ferms. Recomanat amb sopes de verdures abundants i pastes en salses de carn. Excel·lent amb carns i caça a la graella, així com formatges curats.
Albert Pons

Publicat el a les 13.00

4 /5

Badia a Coltibuono Chianti Classico 2015

NOTA DE TAST DE Badia a Coltibuono Chianti Classico 2015:
- Vista: vermell robí.
- Nas: aromes de Sant Martí, violetes, cireres, tabac i pebre negre.
- Boca: sabor fresc i afruitat, molt càlid i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Chianti Classico.
VINYA: Badia a Coltibuono
RAÏM: Sangiovese, Canaiolo, Ciliegiolo i Colorino.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
VINO75

Publicat el a les 16.52

4 /5

Badia a Coltibuono Chianti Classico 2015

El Chianti Classico Badia a Coltibuono nascut a les vinyes Poggino, Vignone, Montebello i Argenina, situat a Monti in Chianti, prop de Siena. E 'es produeix amb Sangiovese, Canaiolo, Ciliegiolo i Colorino, crescut en el sistema de l'agricultura ecològica i manualment recollit entre el segon mitjà de setembre i la primera meitat d'octubre. El raïm fermenta de manera natural als llevats indígenes, i es deixen macerar durant tres setmanes, la pressió i delestage. El vi és envellit durant 12 mesos en bótes de roure francès i austríac abans de ser embotellat. Aquesta Chianti Classico és de color vermell robí. El nas s'obre amb aromes florals de violetes i lliris, enriquit amb notes de cirera i notes de tabac i pebre negre. El paladar és sec, amb un bon equilibri entre l'acidesa i tanins. A la boca es troben els minerals i notes de fruites vermelles, amb notes de cuir i cafè. Perfecte per acompanyar plats de pasta, és ideal en combinació amb carns vermelles i formatges.

Resum de puntuacions

(5 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    5
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 5 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio 2013

Antonia Coll
Antonia Coll

4/5

Opacitat pròpia de Badia a Coltibuono. Fa olor bé, com a gerd.Una mica més fresc és millor.
Va acompanyar un rostit.
Vaig prendre 2 ampolles de Badia a Coltibuono Chianti Classico Bio amb una antiga parella.

Top Vendes Chianti Classico