Tendències:

Chianti Classico

Barone Ricasoli Castello Di Brolio Chianti Classico 2012

75cl

41,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2012 Altres anyades
Denominació:Chianti Classico (Toscana, Itàlia)
Celler: Barone Ricasol
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Barone Ricasoli Castello Di Brolio 2012 : Vista: vermell robí profund. Nas: tocs de vainilla, mineral, picant intens i aromes fruiters. Boca: extraordinària elegància, àmplia i envoltant, tocs de xocolata també. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Chianti Classico. VINYA: Barone Ricasol RAÏMS: 80% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot. MARIDATGE: pastes, aus de caça. TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Barone Ricasoli Castello Di Brolio Chianti Classico 2012

Barone Ricasoli Castello Di Brolio Chianti Classico 2012

NOTA DE TAST DE Barone Ricasoli Castello Di Brolio 2012:

  • Vista: vermell robí profund.
  • Nas: tocs de vainilla, mineral, picant intens i aromes fruiters.
  • Boca: extraordinària elegància, àmplia i envoltant, tocs de xocolata també.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Chianti Classico.

VINYA: Barone Ricasol

RAÏMS: 80% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot.

MARIDATGE: pastes, aus de caça.

TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Barone Ricasoli Castello Di Brolio Chianti Classico 2012

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Barone Ricasoli Castello Di Brolio Chianti Classico 2012:Puntua Barone Ricasoli Castello Di Brolio Chianti Classico 2012:

4 /5

Una seductora combinació de fruita i fusta, torrat lleuger, cireres i gerds, amb una mica de picant sensual. Servir amb abundants plats de carn, caça com la perdiu o faisà, un bon guisat de carn i verdures o formatges blaus com Gorgonzola
Veure més
,

Barone Ricasoli Castello Di Brolio 2012

Opinions sobre altres anyades de Barone Ricasoli Castello Di Brolio Chianti Classico 20122010

5/5

Sóc una mica parcial, ja que sóc mig italià, i un gran fan dels bons vins italians; no obstant això, aquest vi era magnífic. Un enorme carnós ,, vi masticable, de fruit-fosc, això podria fer un dinar per si sol, gairebé! ! Envellirà per altres 15 anys més o menys, s'omple la boca amb masticable, fruita negra - em va recordar a Ribena "diluir". Enorme. Però amb una nota lleugerament fumat carn a la mateixa. Em va portar de tornada a un soterrani ple de pols medieval a la Toscana en algun lloc.

Si l'aparellament amb els aliments, assegurar alguna cosa valent i ple de fum, que pot fer front a aquest colós, i fer-li justícia. Per exemple, una gran i bonica, acabat de preparar rara T-Bone o tall similar, realitza preferentment en una barbacoa fumada. O potser un plat de pasta picant valent, amb una Ragu 'Tipus de salsa a força de carn. Porta el vi fins temp, decantació i permetre que respiri, aconseguir una mica gran i bonica, gots arrodonit. Poseu els peus en alt, començar bevent, i. . . . Felicitat. Deixeu-vos portar a un walm, càlida tarda a Itàlia, i gaudir d'aquest fabulós vermell.
Veure més
Barone Ricasoli Castello Di Brolio 2010

Altres productes de la mateixa bodega