Chianti Classico Riserva Badia a Passignano

Badia a Passignano Antinori (Chianti Classico)

36,70€ + 18,00€ Enviament (5 - 12 díes)

220,20€ + 22,00€ Enviament (5 - 12 díes)

440,40€ + 32,00€ Enviament (5 - 12 díes)

36,70/unitat

Enviament: Passione Vino ES (Italy)

Rebràs 0.49 punts per cada unitat que compris

Fitxa tècnica · Chianti Classico Riserva Badia a Passignano

Tipus De Vi: Vi negre
Altres Anyades: Veure
Denominació:Chianti Classico (Toscana,Itàlia)
Celler: Badia a Passignano Antinori
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Badia a Passignano Antinori

Chianti Classico Riserva Badia a Passignano (Sangiovese)

Productor: Badia a Passignano Antinori

DO: Chianti Classico

Els raïms: Sangiovese

Badia a Passignano Antinori

Comprar Vi Badia a Passignano Antinori:

Més comentaris sobre Chianti Classico Riserva Badia a Passignano

Passione Vino

Publicat el a les 03.44

4 /5

Raïms: 100% Sangiovese
Alcohol: 13, 5
Zona: Toscana
Contingut: 0, 75 l
Aquest Riserva va ser produït a partir de raïms seleccionats de la Tenuta Badia a Passignano, collides entre mitjans de setembre i principis d'octubre. Després de trituració-de desrapat i suau, la maceració es va dur a terme, en part, en tines de fusta de 50 hl (on, periòdicament, la tapa d'immersió per tal d'obtenir una millor extracció de color, complexitat i tanins), i en part en tancs acer inoxidable durant un període d'uns 15 dies. Durant aquesta fase, el vi també ha completat la seva fermentació alcohòlica a una temperatura que no excedeixi de 30 ° C. Després es va introduir el vi, en la seva major part, en bótes de roure, un any i dos anys d'edat (Allier i Troncais), a finals d'aquest any, s'ha completat la fermentació malolàctica. Posteriorment, el vi va ser decantat per un muntatge precís dels diferents lots i després va informar en bótes (només una petita part s'ha introduït en barrils de capacitat d'entre 500 i 700 litres). Això va ser seguit per un període de maduració de ca. 14 mesos, després d'això va ser embotellada. El vi és llavors va envellir a menys 12 mesos abans de l'alliberament. Tradicional en la seva complexitat, rodonesa i elegància, però en el gust afruitat moderna, si accessibilitat i tanins suaus. Intens color robí, amb aromes de cirera i de xocolata concentrades al nas ia la boca i un final persistent. La collita 98, al paladar, és particularment estructurat.
OIP

Publicat el a les 16.34

4 /5

Origen: Toscana Raïms: Sangiovese 100% Color: vermell robí intens amb granat llum reflexions Fragància: aromes de vainilla, xocolata i sabor del cafè: estructura de tanins suaus i rics. Sabor i dolces notes de mores i prunes llarga durada. Recomanació: abundants plats de carn

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Chianti Classico