Tendències:

Chianti

Cantine Leonardo da Vinci Leonardo Chianti 2017

Volum 75cl

7,19€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
N/A
Denominació:Chianti (Toscana, Itàlia)
Celler: Cantine Leonardo da Vinci
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese (85%), Merlot (10%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%
NOTA DE TAST: Vista: vermell porpra, molt intens. Nas: intens i persistent; notes de cireres, morellons i baies silvestres, amb notes especiades de pebre negre. Boca: determinat i càlid, amb tanins suaus i elegants; intens, llarg i de bona estructura. NOM D'ORIGEN: Chianti VINYA: Cantine Leonardo da Vinci RAESN: 10% Merlot, 85% Sangiovese, 5% altres varietats de berries vermelles. PREPARACIÓ: raïm collit a la perfecció; vinificació vermella amb maceració de pells durant uns 8 dies; fermentació a una temperatura controlada de 28 a 29 ° C; bombeig freqüent i desfangament. ENVELLIMENT: En tancs controlats per temperatura durant uns 6 mesos. MARIDATGE: Pasta amb salsa de carn, carns vermelles, estofats, carns rostides, caça, formatges madurs. TEMPERATURA DE SERVEI: 16 ° -18 ° C ALCOHOL: 12,5%

Elaboració de Cantine Leonardo da Vinci Leonardo Chianti 2017

Cantine Leonardo da Vinci Leonardo Chianti 2017 (Sangiovese i Merlot)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell porpra, molt intens.
  • Nas: intens i persistent; notes de cireres, morellons i baies silvestres, amb notes especiades de pebre negre.
  • Boca: determinat i càlid, amb tanins suaus i elegants; intens, llarg i de bona estructura.

NOM D'ORIGEN: Chianti

VINYA: Cantine Leonardo da Vinci

RAESN: 10% Merlot, 85% Sangiovese, 5% altres varietats de berries vermelles.

PREPARACIÓ: raïm collit a la perfecció; vinificació vermella amb maceració de pells durant uns 8 dies; fermentació a una temperatura controlada de 28 a 29 ° C; bombeig freqüent i desfangament.

ENVELLIMENT: En tancs controlats per temperatura durant uns 6 mesos.

MARIDATGE: Pasta amb salsa de carn, carns vermelles, estofats, carns rostides, caça, formatges madurs.

TEMPERATURA DE SERVEI: 16 ° -18 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Veure més

El Celler

Cantine Leonardo da Vinci

Cantine Leonardo da Vinci

El celler Leonardo da Vinci es va fundar l'any 1961 quan trenta petits enòlegs van decidir unir-se, tots dos per compartir la seva passió per produir vi i participar en les despeses per construir un lloc únic on es transformen els raïms en blanc i vermell del territori.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Cantine Leonardo da Vinci Leonardo Chianti 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Cantine Leonardo da Vinci Leonardo Chianti 2017:Puntua Cantine Leonardo da Vinci Leonardo Chianti 2017:

4 /5

- una multa gotes amb molta aroma de cirera i melmelada de pruna, notes especiades i de llum, tanins suaus i harmoniosos
- veritable Toscana, Color: robí vermell al.lèrgens: Conté sulfits
Veure més
,