Tendències:

Chianti

I Veroni Chianti I Domi 2016

75cl

12,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Chianti (Toscana, Itàlia)
Celler: I Veroni
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: vermell robí intens. Nas: notes de fruits vermells i baies: cireres, cirera negra i mora, notes mediterrànies d'arbustos i torrats Boca: harmoniós i equilibrat entre duresa i suavitat, entre forma i substància. Bona entrada, permanència satisfactòria, aromes a fruites madures i espècies. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Chianti Rufina. VINYA: Nom: I Domi, situada en Pianottolo al municipi Pontassieve a la Província de Florència. Altitud mitjana: 250 metres sobre el nivell del mar, amb un gradient mitjana del 30% i l'exposició al sol al sud / sud-oest. RAÏMS: Sangiovese 90%, Canaiolo 10% ENVELLIMENT: envellit durant 12/14 mesos en bótes grans de roure eslau. Una nova maduració en ampolla durant 6 mesos ELABORACIÓ: produït segons els paràmetres de l'agricultura orgànica. Després de la collita, realització de la fermentació alcohòlica, amb l'ús exclusiu de llevats natives, durant aproximadament 15 dies en recipients d'acer inoxidable de temperatura controlada. Realització de la fermentació malolàctica en els mateixos recipients, després, decantació. MARIDATGE: plats de carn de res a la graella, des del maridatge per excel·lència amb la "Fiorentina", fins al filet amb pebre verd, graellada de porc excel·lent: costelles, salsitxes i cuixes de pollastre amb herbes aromàtiques. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Elaboració de I Veroni Chianti I Domi 2016

I Veroni Chianti I Domi 2016

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell robí intens.
  • Nas: notes de fruits vermells i baies: cireres, cirera negra i mora, notes mediterrànies d'arbustos i torrats
  • Boca: harmoniós i equilibrat entre duresa i suavitat, entre forma i substància. Bona entrada, permanència satisfactòria, aromes a fruites madures i espècies.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Chianti Rufina.

VINYA: Nom: I Domi, situada en Pianottolo al municipi Pontassieve a la Província de Florència. Altitud mitjana: 250 metres sobre el nivell del mar, amb un gradient mitjana del 30% i l'exposició al sol al sud / sud-oest.

RAÏMS: Sangiovese 90%, Canaiolo 10%

ENVELLIMENT: envellit durant 12/14 mesos en bótes grans de roure eslau. Una nova maduració en ampolla durant 6 mesos

ELABORACIÓ: produït segons els paràmetres de l'agricultura orgànica. Després de la collita, realització de la fermentació alcohòlica, amb l'ús exclusiu de llevats natives, durant aproximadament 15 dies en recipients d'acer inoxidable de temperatura controlada. Realització de la fermentació malolàctica en els mateixos recipients, després, decantació.

MARIDATGE: plats de carn de res a la graella, des del maridatge per excel·lència amb la "Fiorentina", fins al filet amb pebre verd, graellada de porc excel·lent: costelles, salsitxes i cuixes de pollastre amb herbes aromàtiques.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Opinions sobre I Veroni Chianti I Domi 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de I Veroni Chianti I Domi 2016:Puntua I Veroni Chianti I Domi 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: vermell robí intens.Nas: notes de fruits vermells i baies: cireres, cirera negra i mora, notes mediterrànies d'arbustos i torratsBoca: harmoniós i equilibrat entre duresa i suavitat, entre forma i substància. Bona entrada, permanència satisfactòria, aromes a fruites madures i espècies.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Chianti Rufina.VINYA: Nom: I Domi, situada en Pianottolo al municipi Pontassieve a la Província de Florència. Altitud mitjana: 250 metres sobre el nivell del mar, amb un gradient mitjana del 30% i l'exposició al sol al sud / sud-oest.RAÏMS: Sangiovese 90%, Canaiolo 10%ENVELLIMENT: envellit durant 12/14 mesos en bótes grans de roure eslau. Una nova maduració en ampolla durant 6 mesosELABORACIÓ: produït segons els paràmetres de l'agricultura orgànica. Després de la collita, realització de la fermentació alcohòlica, amb l'ús exclusiu de llevats natives, durant aproximadament 15 dies en recipients d'acer inoxidable de temperatura controlada. Realització de la fermentació malolàctica en els mateixos recipients, després, decantació.MARIDATGE: plats de carn de res a la graella, des del maridatge per excel·lència amb la "Fiorentina", fins al filet amb pebre verd, graellada de porc excel·lent: costelles, salsitxes i cuixes de pollastre amb herbes aromàtiques.GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega