Vi de Coastal Region

Veure tots els productes a Vi de Coastal Region »

La regió de la Costa ofereix dos tipus de sòl diferents que són útils per al cultiu de la vinya. Una d'elles és la profunda argila vermella que ajuda a retenir la humitat durant el raïm i l'altra és la terra sorrenca llum de les zones més properes a la costa, que són coneguts per la seva capacitat de bon drenatge. A més calç i altres afloraments de pedra rics s'utilitzen per tal de donar al raïm un gust addicional.

Cabernet Sauvignon és la més coneguda de les raïms vermelles es cultiven a la regió de la Costa, tot i que el Chardonnay, Semillón, Sauvignon Blanc i Muscat Blanc també són molt populars. Aquesta zona es divideix en diverses sub-regions diferents com Cape Point, Paarl, Swartland, Tygerberg, Darling, de Stellenbosch, i Tulbagh.

Un dels barris més destacats és estimat. És sinònim d'un clima molt fresc, en part a causa de la bona comunicació de l'Oceà Atlàntic. El clima fresc i plujós, facilita la producció durant les temporades de cultiu prolongats que no només afegeix sabor i una certa acidesa dels raïms de vi blanc, però també ajuden a obtenir rics vins molt profunds, de color vermell amb característiques bastant indiviual.

Comprar Vins de Coastal Region online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi de Coastal Region: Top Vendes