Tendències:

Colli Orientali del Friuli

Angoris Colli Orientali del Friuli Ribolla Gialla 2018

75cl

11,54€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Colli Orientali del Friuli (Friuli, Itàlia)
Celler: Angoris
Volum: 75cl
Raïms: Ribolla Gialla (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla amb tints verds. Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques i de polpa daurada; poma, pera, albercoc, llima, taronja, pinya. Posseeix notes especiades i herbes. Boca: Sabor fresc i molt fi, amb una acidesa equilibrada i un sabor final fruiter molt durador. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Friuli-Venezia Giulia. VINYA: Tenuta di Angoris. RAÏMS: Ribolla. ENVELLIMENT: Aquest vi es deixa reposar 4 mesos sobre les seves mares. ELABORACIÓ: El raïm es premsen amb delicadesa i es maceren a temperatures fredes durant 24 hores, després el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable durant 20 dies, utilitzant llevats naturals i temperatures controlades. El vi reposa 4 mesos sobre les seves mares, s'estabilitza, es filtra i s'embotella. MARIDATGE: Amanides fresques, aperitius, carns blanques, peixos, mariscs, llagosta, costelles de porc, xai, formatges frescos, risottos, paelles, pastes, carpaccio, postres de crema i fruites, formatges madurs. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Angoris Colli Orientali del Friuli Ribolla Gialla 2018

Angoris Colli Orientali del Friuli Ribolla Gialla 2018 (Ribolla Gialla)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla amb tints verds.
  • Nas: Notes aromàtiques a fruites cítriques i de polpa daurada; poma, pera, albercoc, llima, taronja, pinya. Posseeix notes especiades i herbes.
  • Boca: Sabor fresc i molt fi, amb una acidesa equilibrada i un sabor final fruiter molt durador.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Friuli-Venezia Giulia.

VINYA: Tenuta di Angoris.

RAÏMS: Ribolla.

ENVELLIMENT: Aquest vi es deixa reposar 4 mesos sobre les seves mares.

ELABORACIÓ: El raïm es premsen amb delicadesa i es maceren a temperatures fredes durant 24 hores, després el most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable durant 20 dies, utilitzant llevats naturals i temperatures controlades. El vi reposa 4 mesos sobre les seves mares, s'estabilitza, es filtra i s'embotella.

MARIDATGE: Amanides fresques, aperitius, carns blanques, peixos, mariscs, llagosta, costelles de porc, xai, formatges frescos, risottos, paelles, pastes, carpaccio, postres de crema i fruites, formatges madurs.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre Angoris Colli Orientali del Friuli Ribolla Gialla 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega