Tendències:

Colli Tortonesi

Vigne Marina Coppi Colli Tortonesi Favorita Marine Magnum 2016

Magnum

49,88€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Colli Tortonesi (Piemont, Itàlia)
Celler: Vigne Marina Coppi
Volum: 150cl Altres volums
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Elaboració de Vigne Marina Coppi Colli Tortonesi Favorita Marine Magnum 2016

Vigne Marina Coppi Colli Tortonesi Favorita Marine Magnum 2016

Productor: Vigne Marina Coppi

DO: Colli Tortonesi

Veure més

Opinions sobre Vigne Marina Coppi Colli Tortonesi Favorita Marine Magnum 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Vigne Marina Coppi Colli Tortonesi Favorita Marine Magnum 2016:Puntua Vigne Marina Coppi Colli Tortonesi Favorita Marine Magnum 2016:

4 /5

Raïms: 100% Favorita
Nom: Tortona Hills Favorita d. O.C.
Contingut: 1, 5 l
Deu dies després de la maduresa fisiològica, en condicions de llum
maduració (collita tardana). La verema es realitza a mà, en caixes, en
hores més fresques del matí a fi de preservar les aromes varietals.
Elaboració: suau premsat del raïm i el tràfec del most
fred; la fermentació alcohòlica té lloc lentament a una temperatura d'uns
15ºC. Després de la fermentació el vi es decanta i no porta a terme la fermentació
malolàctica.
L'envelliment: el vi és envellit durant uns sis mesos sobre les seves mares en dipòsits
d'acer a una temperatura controlada, i està enriquit amb aromes i estructura gràcies a
bâtonnage manual. Embotellada al juliol, es refina per un nou
mínim de 6 mesos.
nota de tast
Color: Groc palla.
Aroma: fi i intens, amb gran personalitat amb poma neta recorda quall,
Pesca i herbes.
Boca ple, rodó i equilibrat, suau i de gran persistència olfactiva.
Consells per beure òptima: 12ºC
suggeriments de les porcions: risotto, plats de pasta a base de peix, marisc, anxoves
fregit a Montebore, també excel·lent amb verdures farcides, truites "vertis", i formatge
cabres.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Vigne Marina Coppi Colli Tortonesi Favorita Marine Magnum 2016201420132011

4/5

Raïms: 100% Favorita
Nom: Tortona Hills Favorita d. o. c.
Contingut: 1, 5 l
Deu dies després de la maduresa fisiològica, en condicions de llum
maduració (collita tardana). La verema es realitza a mà, en caixes, en
hores més fresques del matí a fi de preservar les aromes varietals.
Elaboració: suau premsat del raïm i el tràfec del most
fred; la fermentació alcohòlica té lloc lentament a una temperatura d'uns
15 ° C. Després de la fermentació el vi es decanta i no porta a terme la fermentació
malolàctica.
L'envelliment: el vi és envellit durant uns sis mesos sobre les seves mares en dipòsits
d'acer a una temperatura controlada, i està enriquit amb aromes i estructura gràcies a
bâtonnage manual. Embotellada al juliol, es refina per un nou
mínim de 6 mesos.
nota de tast
Color: Groc palla.
Aroma: fi i intens, amb gran personalitat amb poma neta recorda quall,
Pesca i herbes.
Boca ple, rodó i equilibrat, suau i de gran persistència olfactiva.
Consells per a la degustació òptima: 12ºC
suggeriments de les porcions: risotto, plats de pasta a base de peix, marisc, anxoves
fregit a Montebore, també excel·lent amb verdures farcides, truites "vertis", i formatge
cabres.
Veure més

4/5

Raïms: 100% Favorita
Nom: Tortona Hills Favorita d. O.C.
Contingut: 1, 5 l
Deu dies després de la maduresa fisiològica, en condicions de llum
maduració (collita tardana). La verema es realitza a mà, en caixes, en
hores més fresques del matí a fi de preservar les aromes varietals.
Elaboració: suau premsat del raïm i el tràfec del most
fred; la fermentació alcohòlica té lloc lentament a una temperatura d'uns
15 ° C. Després de la fermentació el vi es decanta i no porta a terme la fermentació
malolàctica.
L'envelliment: el vi és envellit durant uns sis mesos sobre les seves mares en dipòsits
d'acer a una temperatura controlada, i està enriquit amb aromes i estructura gràcies a
bâtonnage manual. Embotellada al juliol, es refina per un nou
mínim de 6 mesos.
nota de tast
Color: Groc palla.
Aroma: fi i intens, amb gran personalitat amb poma neta recorda quall,
Pesca i herbes.
Boca ple, rodó i equilibrat, suau i de gran persistència olfactiva.
Consells per a la degustació òptima: 12ºC
suggeriments de les porcions: risotto, plats de pasta a base de peix, marisc, anxoves
fregit a Montebore, també excel·lent amb verdures farcides, truites "vertis", i formatge
cabres.
Veure més

4/5

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DOC Colli Tortonesi
TIME per provar-: diari
Ideal de consum: 2013/2017
TEMPERATURA: 8/10 ° C
El maridatge de: aperitiu, mousses, plats de pasta, marisc, formatges frescos
RAÏMS: 100% favorita
ALCOHOL: 13,5%
Qualificació de tànic: 8/10
Veure més