Tendències:

Collio Goriziano

6 X Marco Felluga Ribolla Gialla Collio Goriziano 2018

Volum 75cl

78,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Collio Goriziano (Friuli, Itàlia)
Celler: Marco Felluga
Volum: 75cl
Raïms: Ribolla Gialla (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11%

Elaboració de 6 X Marco Felluga Ribolla Gialla Collio Goriziano 2018

6 X Marco Felluga Ribolla Gialla Collio Goriziano 2018 (Ribolla Gialla)

Productor: Marco Felluga

DO: Collio Goriziano

Els raïms: Ribolla Gialla

Veure més

Opinions sobre 6 X Marco Felluga Ribolla Gialla Collio Goriziano 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de 6 X Marco Felluga Ribolla Gialla Collio Goriziano 2018:Puntua 6 X Marco Felluga Ribolla Gialla Collio Goriziano 2018:

4 /5

6 ampolles de Ribolla Collio Marc Felluga 2018
la història
Empreses Marc Felluga Russiz i Superior són dos cellers de prestigi del Collio que troben en la seva relació amb el vi - va començar fa més de cent anys, a la segona meitat de 1800, a Istria - el que pot ser considerada una veritable dinastia dels productors de vi, que ha estat capaç d'explotar el potencial d'alguns raïms i territoris adequats per a la vinya.

En els anys trenta, després de la Primera Guerra Mundial, John va decidir moure Felluga a Friuli, i més concretament en el Collio. Marc, el penúltim dels set fills de John, continua el negoci familiar el 1956 i va fundar la companyia del mateix nom. Va formar una edat primerenca a la prestigiosa escola d'enologia Conegliano, té el camí de la innovació, la qualitat i la investigació.

L'equilibri amb el qual va aconseguir utilitzar la innovació i la tradició, han fet que la seva companyia un punt de referència per a tot el territori. Avui en dia, per continuar en la qualitat absoluta del camí que ha traçat el seu fill Roberto, que representa la cinquena generació i en l'actualitat condueix a les dues companyies: Marc Felluga a Gradisca d'Isonzo i Russiz Superiore Capriva del Friuli
Notes de tast
color:
groc pàl·lid
aroma:
fresc, elegant i intens. Sobre un fons floral reconeixen exòtica aranja esentori fruites i poma
gust:
agradable i equilibrat, la massa extractiva d'un cert interès està embolicat per una excel·lent frescor.
L'elaboració del vi i l'elaboració de la cervesa
Després de recollir el raïm estan separats de les tiges. El suc i la polpa se sotmeten a una maceració en fred, a continuació, un lleuger premsat que permet la separació de les pells. Fermentació en dipòsits d'acer inoxidable
Veure més
,