Tendències:

Vi de Comunidad Valenciana

Veure tots els productes a Vi de Comunidad Valenciana

Els vins de València tenen una bona ubicació geogràfica, al centre mateix del litoral llevantí hispà, amb un clima de producció tan formidable que repercuteix de forma molt important en l'elaboració d'un dels vins negres amb més color de tot el Llevant i el territori espanyol. El clima és mediterrani, encara que la influència marítima es manifesta una mica menys a l'interior.

Les àrees de producció de la Comunitat Valenciana engloba uns 68 municipis a tota la província, amb 3 zones de gran importància: l'Alt Túria, Clariano i Valentino, sense oblidar d'una subzona molt important, la de Moscatell de València, inclosa majoritàriament al Valentino. La densitat de plantació de les seves vinyes no és molt alta, entre les 2.000 i 2.500 ceps per hectàrea.

Les vinyes de València ocupen unes 400.000 hectàrees, i en elles els ceps més cultivades són les de Morsaguera, Monastrell, malvasia, Pedro Ximénez, Valentino i Moscatell, encara que en molts casos s'estan introduint nous ceps com la chardonnay, la Merlot i la Cabernet Sauvignon.Aquests vins han de tenir una criança mínima de 2 anys a l'interior de bótes de fusta de roure.

Comprar Vins de Comunidad Valenciana online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi de Comunidad Valenciana: Top Vendes

veure tots

Vi De Comunidad Valenciana: negre

veure tots

Vi De Comunidad Valenciana: blanc

veure tots

Vi De Comunidad Valenciana: escumós

veure tots

Vi De Comunidad Valenciana: rosat

veure tots

Vi De Comunidad Valenciana: Puntuació de Robert Parker

Últimes novetats del catàleg

veure tots