Tendències:

Conca de Barberà

Abadia de Poblet 2015

Volum 75cl

RP90Parker

Abadia de Poblet 2015

17,24€
17,24€
Botiga: GrauOnline Lliurament estimat: 9 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Conca de Barberà (Catalunya, Espanya)
Celler: Vins Abadia de Poblet
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha, Garrut, Tempranillo, Trepat, Ull de Llebre, Garnacha negra, Garró
Al·Lergogens: Conté sulfits
Aquest vi persegueix tres coses: frescor, fruita i personalitat de zona. Representa un clar exemple del que és un vi de la Conca de Barberà. Es troba l'expressió dels varietals que localitzen el vi amb el seu lloc d'origen. La criança, molt respectuosa, es duu a terme en foudres de quatre mil litres i en tines de ciment durant un any. Ens trobem amb un vi representatiu de la Conca, amb els típics tocs de pebre blanc provinent del Trepat, acompanyada del Garrut que vesteix la columna vertebral del vi, la Garnatxa aporta la part llaminera, envoltant i tot arrodonit amb l'Ull de Llebre.

Descripció de Abadia de Poblet 2015

Abadia de Poblet 2015 (Garnacha, Garrut, Tempranillo, Trepat, Ull de Llebre, Garnacha negra i Garró)

Aquest vi persegueix tres coses: frescor, fruita i personalitat de zona. Representa un clar exemple del que és un vi de la Conca de Barberà.

Es troba l'expressió dels varietals que localitzen el vi amb el seu lloc d'origen. La criança, molt respectuosa, es duu a terme en foudres de quatre mil litres i en tines de ciment durant un any. Ens trobem amb un vi representatiu de la Conca, amb els típics tocs de pebre blanc provinent del Trepat, acompanyada del Garrut que vesteix la columna vertebral del vi, la Garnatxa aporta la part llaminera, envoltant i tot arrodonit amb l'Ull de Llebre.

Veure més

Punts

RP90Parker

Opinions sobre Abadia de Poblet 2015

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Abadia de Poblet 2015:Puntua Abadia de Poblet 2015:

4 /5

El vi Abadia de Poblet Negre persegueix tres coses: frescor, fruita i personalitat de zona. Representa per a nosaltres un clar exemple del que és un vi de la Conca de Barberà. Es troba l'expressió dels varietals que localitzen el vi amb el seu lloc d'origen. La criança, molt respectuosa, es duu a terme en foudres de quatre mil litres i en tines de ciment durant un any. Ens trobem amb un vi marcadament de la Conca, amb els típics tocs de pebre blanc provinent del Trepat, acompanyada del Garrut que vesteix la columna vertebral del vi, la Garnatxa la part llaminera, envoltant i tot arrodonit amb l'Ull de llebre.
Veure més
,

4 /5

Aquest vi persegueix tres coses: frescor, fruita i personalitat de zona. Representa un clar exemple del que és un vi de la Conca de Barberà. La criança, molt respectuosa, es duu a terme en foudres de quatre mil litres i en tines de ciment durant un any. Ens trobem amb un vi representatiu de la Conca, amb els típics tocs de pebre blanc provinent del Trepat, acompanyada del Garrut que vesteix la columna vertebral del vi, la Garnatxa aporta la part llaminera, envoltant i tot arrodonit amb l'Ull de llebre.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Abadia de Poblet 201520092016

3.5/5

Gerd, vainilla, pebre negre, subtil, lleuger.
Veure més
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: color vermell granat.
- Aroma fruita vermella fresca, acetona, clau d'olor, pebre blanc, fina i llana mineral.
- Boca fresc, estructurat, envolvent, llum, sucosa, ple, bona acidesa. Fruita baia, espècies, caramel, cremat notes bestiar. El final és llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barbera
VINYA: Abadia de Poblet.
RAÏMS: Trepat 40%, 20% Garrut, 20% i 20% Garnatxa
Ull Llebre.

ENVELLIMENT: Trepat i Garrut, bótes de quatre mil litres Garnachat i Ull Llebre en dipòsits de formigó per a un any.
ELABORACIÓ: El varietats de raïm autòctones i el vi de la tradició antiga iniciada pels monjos cistercencs van ser privilegiats: Vi a gran celler, criança en bóta i tècniques no invasives. Derivat Trepal varietals Garrut, Garnatxa i Tempranillo Ull. El Trepat, varietat autòctona i única d'OD Barbera, va ser plantat al segle XX en sòls pobres, entre 500 i 600 metres. Aquest petit producte que li dóna l'enfocament i l'essència del seu terroir. El Garrut ve de sòl amb una barreja de pissarra i sorra, més riques que les de Trepat. Els raïms de Garnatxa i Ull de Llebre provenen de pissarra i sòls d'argila, al nord-est orientada, a uns 700 m.
.
MARIDATGE: carn vermella, blanca, a la graella,
formatges, carns.
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,0 ° C
Veure més
Júlia Conesa