Abadia de Poblet 2016

Vins Abadia de Poblet (Conca de Barberà)

Producte no disponible a Estats Units

19,50€ + 5,50€ Enviament (24h - 3 díes)

19,50/unitat

Enviament: Codorníu (Espanya)

Rebràs 0.26 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Codorníu

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: color vermell picota amb rivet granat. De capa mitja. Nas: aroma a fruita vermella fresca, amb notes especiades de clau, pebre blanc, fusta fina i minerals. Boca: fresc, estructurat, envolvent, lleuger, sucós, ampli i de bona acidesa. Amb gust de fruita vermella, espècies, caramel i tons torrats de criança. Final de bona longitud. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà. VINYA: Abadia de Poblet. RAÏMS: 40% Trepat, 20% Garrut, 20% Garnatxa i 20% Ull de Llebre. ENVELLIMENT: en foudres de quatre mil litres per a la varietal Trepat i Garrut, i en dipòsits de ciment per un any per a les altres. ELABORACIÓ: Abadia de Poblet negre ha estat creat amb gran personalitat zonal, rescatant les varietats autòctones i la tradició vitivinícola d'antany iniciada pels monjos de l'ordre Cister que incloïa vinificació en dipòsits grans, criança en grans barrils i tècniques no invasives amb la natura. Aquest vi és elaborat amb varietals Trepal, Garrut, Garnatxa i Ull de Llebre. El raïm Trepat, que és autòctona i única de la DO Conca Barberà, es troba en vinyes plantades des d'inicis del Segle XX, en sòls pobres i altures entre 500 i 600 metres sobre el nivell del mar. Aquesta varietal té baixos rendiments el que li dóna concentració i essència de la terra de procedència. El Garrut prové de vinyes amb sòls que tenen barreja de pissarra i sorra, més rics que els de la varietal Trepat. La Garnatxa i Ull de Llebre són cultivades en vinyes amb sòls de pissarra i argila, orientades al nord-est, a prop dels 700 metres d'alçada. MARIDATGE: carns vermelles i blanques, rostits, formatges, pernils i embotits. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 - 18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14.0%

Fitxa tècnica · Abadia de Poblet

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Conca de Barberà (Catalunya,Espanya)
Celler: Vins Abadia de Poblet
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Vins Abadia de Poblet

Abadia de Poblet 2016

NOTA DE TAST:

  • Vista: color vermell picota amb rivet granat. De capa mitja.
  • Nas: aroma a fruita vermella fresca, amb notes especiades de clau, pebre blanc, fusta fina i minerals.
  • Boca: fresc, estructurat, envolvent, lleuger, sucós, ampli i de bona acidesa. Amb gust de fruita vermella, espècies, caramel i tons torrats de criança. Final de bona longitud.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà.

VINYA: Abadia de Poblet.

RAÏMS: 40% Trepat, 20% Garrut, 20% Garnatxa i 20% Ull de Llebre.

ENVELLIMENT: en foudres de quatre mil litres per a la varietal Trepat i Garrut, i en dipòsits de ciment per un any per a les altres.

ELABORACIÓ: Abadia de Poblet negre ha estat creat amb gran personalitat zonal, rescatant les varietats autòctones i la tradició vitivinícola d'antany iniciada pels monjos de l'ordre Cister que incloïa vinificació en dipòsits grans, criança en grans barrils i tècniques no invasives amb la natura. Aquest vi és elaborat amb varietals Trepal, Garrut, Garnatxa i Ull de Llebre. El raïm Trepat, que és autòctona i única de la DO Conca Barberà, es troba en vinyes plantades des d'inicis del Segle XX, en sòls pobres i altures entre 500 i 600 metres sobre el nivell del mar. Aquesta varietal té baixos rendiments el que li dóna concentració i essència de la terra de procedència. El Garrut prové de vinyes amb sòls que tenen barreja de pissarra i sorra, més rics que els de la varietal Trepat. La Garnatxa i Ull de Llebre són cultivades en vinyes amb sòls de pissarra i argila, orientades al nord-est, a prop dels 700 metres d'alçada.

MARIDATGE: carns vermelles i blanques, rostits, formatges, pernils i embotits.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 - 18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14.0%

Vins Abadia de Poblet

Comprar Vi Vins Abadia de Poblet:

Més comentaris sobre Abadia de Poblet 2016

Publicat el a les 12.34

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: color vermell granat.
- Aroma fruita vermella fresca, acetona, clau d'olor, pebre blanc, fina i llana mineral.
- Boca fresc, estructurat, envolvent, llum, sucosa, ple, bona...
llegir complet
Veure més opinions sobre Abadia de Poblet 2016 »

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Abadia de Poblet 2009

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

3.5/5

Gerd, vainilla, pebre negre, subtil, lleuger.
llegir complet
Anònim
Anònim

4/5

Un dels pocs vins Pinot Noir que s'elaboren a la Península, a la Conca de Barberà, amb record als clàssics francesos.
Els vins de Pinot Noir són els negres de més versàtil combinació; la seva...
llegir complet

Opinions sobre Abadia de Poblet 2003

Alfred Conesa
Alfred Conesa

4/5

Feia olor suau, de vainilla i canyella. Molt suau.
De vi negre és del millor que he provat.
llegir complet

Opinions sobre Abadia de Poblet 2015

Vinsnoe
Vinsnoe

4/5

Aquest vi persegueix tres coses: frescor, fruita i personalitat de zona. Representa un clar exemple del que és un vi de la Conca de Barberà. La criança, molt respectuosa, es duu a terme en foudres...
llegir complet
Codorníu Raventós
Codorníu Raventós

4/5

El vi Abadia de Poblet Negre persegueix tres coses: frescor, fruita i personalitat de zona. Representa per a nosaltres un clar exemple del que és un vi de la Conca de Barberà. Es troba l'expressió...
llegir complet

Top Vendes Conca de Barberà