Carles Andreu Brut Rosat Trepat

Celler Carles Andreu (Conca de Barberà)

UV87

Producte no disponible a Estats Units

7,40€ + 7,54€ Enviament (3 - 5 díes)

7,40/unitat

Enviament: LaVinateria (Espanya)

Rebràs 0.1 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a LaVinateria

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST DE Carles Andreu Brut Rosat Trepat: - Vista: rosa original. - Nas: aromes de fruits vermells barrejats amb aromes de pastisseria, canyella i mel. - Boca: estructurat, madur, intens, molt complex. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà. VINYA: Celler Carles Andreu RAÏMS: Trepat. ENVELLIMENT: criança amb les mares durant un mínim de 26 mesos. ELABORACIÓ: elaborat amb most de Trepat lleugerament macerat en fred amb les seves pells, per extreure les aromes i el color característics de la varietat. Fermentació a baixa temperatura en bótes noves de roure francès sense torrar, repòs del vi obtingut amb les "mares" de la primera fermentació durant un període de tres mesos. Segona fermentació en ampolla a 14 ºC. TEMPERATURA DE CONSUM: 6-8ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Fitxa tècnica · Carles Andreu Brut Rosat Trepat

Tipus De Vi: Vi escumosos
Color de Escumós: Rosat
Denominació:Conca de Barberà (Catalunya,Espanya)
Celler: Celler Carles Andreu
Volum: 75 cl
Puntuació: UV87
Raïms: Trepat (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Celler Carles Andreu

Carles Andreu Brut Rosat Trepat (Trepat)

NOTA DE TAST DE Carles Andreu Brut Rosat Trepat:
- Vista: rosa original.
- Nas: aromes de fruits vermells barrejats amb aromes de pastisseria, canyella i mel.
- Boca: estructurat, madur, intens, molt complex.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà.
VINYA: Celler Carles Andreu
RAÏMS: Trepat.

ENVELLIMENT: criança amb les mares durant un mínim de 26 mesos.
ELABORACIÓ: elaborat amb most de Trepat lleugerament macerat en fred amb les seves pells, per extreure les aromes i el color característics de la varietat. Fermentació a baixa temperatura en bótes noves de roure francès sense torrar, repòs del vi obtingut amb les "mares" de la primera fermentació durant un període de tres mesos. Segona fermentació en ampolla a 14 ºC.

TEMPERATURA DE CONSUM: 6-8ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11,5%

Celler Carles Andreu

Comprar Vi Celler Carles Andreu:

Opinions

Opinió destacada sobre Carles Andreu Brut Rosat Trepat

Publicat el a les 01.19

3.5/5

Carles Andreu Brut Rosat Trepat

Maduixa, roses, gessamí, punxant, vivaç, equilibrat. 87 punts
llegir complet

Més comentaris sobre Carles Andreu Brut Rosat Trepat

Publicat el a les 04.43

4/5

DO: Conca de BarberàBODEGA: Celler Carles AndreuVARIEDADES: Trepat 100% ELABORACIÓ:
Elaboració del vi base: S'elabora amb most de Trepat lleugerament macerat en fred amb les seves pells, per...
llegir complet
Veure més opinions sobre Carles Andreu Brut Rosat Trepat »

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

3.8/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Conca de Barberà