Francoli Brut

Luigi Francoli (Conca de Barberà)

5,75€ (Preu aproximat)

No és possible comprar Francoli Brut en aquest moment.

      CARACTERÍSTIQUES Equilibrat, harmònic, franc i de llarga i agradable persistència. Segona fermentació en ampolla, criança mínima de 14 mesos a les caves de Castell d'Or a L'Espluga de Francolí. El Celler de l'Espluga de Francolí, coneguda com 'la Catedral del vi "pel seu monumentalisme,... llegir complet »

Fitxa tècnica · Francoli Brut

Tipus De Vi: Vi escumosos
Denominació:Conca de Barberà (Catalunya,Espanya)
Celler: Luigi Francoli
Volum: 75cl
Puntuació: GP87
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Luigi Francoli

Francoli Brut

 

    CARACTERÍSTIQUES

Equilibrat, harmònic, franc i de llarga i agradable persistència.

Segona fermentació en ampolla, criança mínima de 14 mesos a les caves de Castell d'Or a L'Espluga de Francolí.

El Celler de l'Espluga de Francolí, coneguda com 'la Catedral del vi "pel seu monumentalisme, obra de l'arquitecte Pere Domènech Roura el 1912, és una mostra representativa del més pur estil modernista que envolta el món del vi a la Conca de Barberà .

TAST

Color: groc molt pàl·lid amb lleus reflexos daurats, bon despreniment de petites bombolles que acaben en rosari.

Aroma: primera impressió: bo, potent i fi posteriorment apareixen notes florals i de mel, molt agradables i pròpies de la criança en ampolla.

Sabor: en boca es mostra fresc, càlid, agradable i rodó, i llarga persistència al post gust.

VARIETATS

Macabeu (50%), Parellada (50%).

GRADUACIÓ

12%.

CAPACITAT

75 cl.

MARIDATGE

Ideal per degustar en qualsevol moment del dia. Acompanya els aperitius a la perfecció, així com peixos, mariscos, carns blanques, etc. Òptim per acompanyar tot un

menjar.

TEMPERATURA DE SERVEI

6-8 ºC.

Luigi Francoli

Comprar Vi Luigi Francoli:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Conca de Barberà