Tendències:

Conca de Barberà

Josep Foraster Els Nanos Rosado Trepat 2018

Volum 75cl

Josep Foraster Els Nanos Rosado Trepat 2018

6,85€
6,85€
Botiga: Quierovinos Lliurament estimat: 4 - 6 díes
Despeses d'enviament: 4,25€
Enviament gratuït a partir de 290,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018
Denominació:Conca de Barberà (Catalunya, Espanya)
Celler: Josep Foraster
Volum: 75cl
Raïms: Trepat (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%
NOTA DE TAST: Vista: Color rosa salmó pàl·lid, clar i amb reflexos brillants. Nas: Destaquen les aromes a fruita vermella com les maduixes combinats amb herbes aromàtiques i un suau fons de pebre provinent de la feina feta amb les mares. Boca: Vi d'entrada lleuger i fresc, però amb una potència de sabor remarcable que omple la boca i deixa un post-gust llarg amb un agradable retro-nasal de fruita vermella i espècies. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà. VINYA: Mas Foraster. RAÏMS: 100% Trepat. ENVELLIMENT: Després de la fermentació, es deixa el vi amb les mares a baixa temperatura durant un mes més. ELABORACIÓ: El raïm es recol·lecta i es macera en fred amb neu carbònica unes 15 hores, per ser posteriorment fermentat a baixa temperatura. MARIDATGE: Un vi per ser degustat sol o acompanyat de carns blanques, peix blau, arrossos, pasta, pizza, embotits ... TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8 - 10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció sobre Josep Foraster Els Nanos Rosado Trepat 2018

Josep Foraster Els Nanos Rosado Trepat 2018 (Trepat)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color rosa salmó pàl·lid, clar i amb reflexos brillants.
  • Nas: Destaquen les aromes a fruita vermella com les maduixes combinats amb herbes aromàtiques i un suau fons de pebre provinent de la feina feta amb les mares.
  • Boca: Vi d'entrada lleuger i fresc, però amb una potència de sabor remarcable que omple la boca i deixa un post-gust llarg amb un agradable retro-nasal de fruita vermella i espècies.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà.

VINYA: Mas Foraster.

RAÏMS: 100% Trepat.

ENVELLIMENT: Després de la fermentació, es deixa el vi amb les mares a baixa temperatura durant un mes més.

ELABORACIÓ: El raïm es recol·lecta i es macera en fred amb neu carbònica unes 15 hores, per ser posteriorment fermentat a baixa temperatura.

MARIDATGE: Un vi per ser degustat sol o acompanyat de carns blanques, peix blau, arrossos, pasta, pizza, embotits ...

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8 - 10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

El Celler

Josep Foraster

A la comarca de la Conca de Barberà, marc incomparable per la seva bellesa natural i arquitectònica, com representa la "Ruta del Cister" i també excepcional per la seva riquesa vinícola, trobem la vila de Montblanc, on s'ubica Bodega Mas Foraster.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Josep Foraster Els Nanos Rosado Trepat 2018

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Josep Foraster Els Nanos Rosado Trepat 2018:Puntua Josep Foraster Els Nanos Rosado Trepat 2018:

4 /5

Elaborat amb raïms de la varietat autòctona de la Conca de Barberà; el Trepat. Lleugera maceració pel·licular i fermentació a baixa temperatura amb llevats endògenes. Treball amb les mares fines durant uns mesos després de la fermentació. Divertit i elegant alhora. S'ha volgut elaborar el Trepat Rosat tractant de mostrar el potencial aromàtic i gustatiu de la varietat, en la seva elaboració més tradicional.
Veure més
,

4 /5

El Josep Foraster Rosat Trepat és un vi Rosat de 12, 5% Alc. Elaborat pel celler Josep Foraster, de vinyes d'uns 15 anys situades en el vessant de la Serra de Miramar, a la DO Conca de Barberà, a uns 500 m sobre el nivell del mar, en sòls d'argila-pedregosos ia partir d'exclusivament la varietat autòctona de la zona, el raïm Trepat. El raïm es recol·lecta i es macera en fred amb neu carbònica unes 15 hores, per ser posteriorment fermentat a baixa temperatura. Després de la fermentació, es deixa el vi amb les mares a baixa temperatura durant un mes més.
TAST:
VISTA: Color rosa salmó pàl·lid, net, clar i reflexos brillants.
NAS: Al Josep Foraster rosat Trepat destaquen les aromes a fruita vermella com les maduixes combinats amb herbes aromàtiques i un suau fons de pebre provinent de la feina feta amb les mares.
BOCA: El Josep Foraster Rosat Trepat és un vi d'entrada lleuger i fresc, però amb una potència de sabor remarcable que omple la boca i deixa un post-gust llarg amb un agradable retro-nasal de fruita vermella i espècies.
SUGGERIMENTS: El Josep Foraster Rosat Trepat és un rosat elaborat amb una varietat d'aroma i sabor intensos. Un vi per a ser degustat sol o acompanyat de carns blanques, peix blau, arrossos, pasta, pizza, embotits, etc. . . Es recomana servir entre 8 i 10ºC Veure el tast al nostre blog, clic aquí
Veure més
,