Tendències:

Conca de Barberà

Josep Foraster Trepat 2018

Volum 75cl

RP90Parker

Josep Foraster Trepat 2018

12,45€
12,45€
Botiga: Quierovinos Lliurament estimat: 4 - 6 díes
Despeses d'enviament: 4,25€
Enviament gratuït a partir de 290,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Conca de Barberà (Catalunya, Espanya)
Celler: Josep Foraster
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos violacis. Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles. Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells. Posseeix notes agres i fumades a cireres, regalèssia i fusta de roure. DOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà (Catalunya, Espanya). VINYA: Josep Foraster. RAÏMS: Trepat. ENVELLIMENT: Madura durant 24 i 30 mesos en bótes de roure americà i francès, per després envellir altres 36 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C durant 8 dies, quedant les pells en maceració durant 15 dies més. MARIDATGE DEL VI: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, foie gras a la planxa, estofats, pastes, verdures i formatge blau. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Josep Foraster Trepat 2018

Josep Foraster Trepat 2018

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos violacis.
  • Nas: Aroma intens, amb dolços i fresques notes a fruits vermells madurs, flors silvestres, xocolata, caramel, vainilla i baies vermelles.
  • Boca: Sabor fi, complex i de bona acidesa, amb tanins suaus al paladar i lleugeres notes a fruits vermells. Posseeix notes agres i fumades a cireres, regalèssia i fusta de roure.

DOMINACIÓ D'ORIGEN: Conca de Barberà (Catalunya, Espanya).

VINYA: Josep Foraster.

RAÏMS: Trepat.

ENVELLIMENT: Madura durant 24 i 30 mesos en bótes de roure americà i francès, per després envellir altres 36 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà, escuats, rebregades de forma tradicional, macerades en fred, i fermentades en dipòsits d'acer inoxidable, lloc on ocorre una fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 28 ° C durant 8 dies, quedant les pells en maceració durant 15 dies més.

MARIDATGE DEL VI: Aperitius, canapès, carns vermelles rostides, foie gras a la planxa, estofats, pastes, verdures i formatge blau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

El Celler

Josep Foraster

A la comarca de la Conca de Barberà, marc incomparable per la seva bellesa natural i arquitectònica, com representa la "Ruta del Cister" i també excepcional per la seva riquesa vinícola, trobem la vila de Montblanc, on s'ubica Bodega Mas Foraster.

Més sobre el Celler

Punts

RP90Parker

Opinions sobre Josep Foraster Trepat 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Josep Foraster Trepat 2018:Puntua Josep Foraster Trepat 2018:

4 /5

El Josep Foraster Trepat és un vi Negre de 13, 0% Alc. Elaborat pel celler Josep Foraster, de vinyes pròpies i de més de 50 anys, situades en el vessant de la Serra de Miramar, a la DO Conca de Barberà, a uns 500 m sobre el nivell del mar, en sòls d'argila-pedregosos ia partir de exclusivament la varietat autòctona de la zona, el raïm Trepat. El Raïm es recol·lecta a finals d'octubre i amb una producció reduïda al 50%, posteriorment es macera en fred i es fermenta utilitzant llevats endògenes. Un cop acabada la fermentació, el vi es traspassa a botes noves i d'un any de roure francès on realitza la fermentació malolàctica i roman 5 mesos abans de ser embotellat i guardat fins a la seva sortida al mercat.
TAST
VISTA: El Josep Foraster Trepat és un negre de color vermell robí de baixa intensitat, amb rivet violaci i llàgrima de caiguda mitjana.
NAS: Al Josep Foraster Trepat destaquen les aromes a fruits del bosc, combinats amb aromes de pebre blanc i un fons lleuger de fruits secs i una mica balsàmic fruit de la seva curta criança.
BOCA: El Josep Foraster Trepat és un negre d'entrada àmplia, amb una acidesa viva i un taní polit que el arrodoneix al costat d'un retronasal afruitat i una mica balsàmic que persisteix llargament al costat del seu gust.
SUGGERIMENTS:
Aquest negre Trepat és un vi saborós i delicat, un vi que acompanyarà qualsevol tipus de carn, alhora que peixos blaus, arrossos, formatges cremosos, etc. . . Es recomana servir entre 12 i 14ºC i deixar agafar un grau en copa.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Josep Foraster Trepat 2018201720162013

4/5

Especiat, guindes, farigola, lleuger, fresc, equilibrat, elegant. 91 punts
Veure més
Juan Manuel Gonzalvo

4.5/5

Perfumat, floral, cireres, intens, directe. 92 punts

Subtil i elegant, molt fàcil de beure.
Veure més
Juan Manuel Gonzalvo

5/5

Millor vi segons la guia de vins catalana del 2015, de la DO Conca de Barberà.
Espectacular vi, amb raïm autòctona d'aquesta zona.
Simplement genial
Veure més
Manel Martinez