Vi Condado De Huelva

Veure tots els productes a Vi Condado De Huelva »

La denominació d'origen Comtat de Huelva es troba a la província del mateix nom, a l'extrem més occidental d'Andalusia. El seu clima és temperat, afectat pels vents humits de l'oest i sud-oest, l'Atlàntic, amb un nivell de pluviositat important, sent molt característica la seva lluminositat, amb temperatures mitjanes anuals de 17 º centígrads ..

El Comtat de Huelva es estenc al llarg de 6.000 hectàrees, dominant la producció la varietat blanca Zalema, per davant d'altres raïms com la Palomino, Listán, Garrido Fi i Moscatell. Els vins blancs d'aquesta comarca són secs, de graduació alcohòlica poc elevada, i aromàtics d'un afruitat característic.

Comtat de Huelva és conegut internacionalment pels seus preuats vins generosos, així, el Comtat Pàl · lid, de color palla, sotmès a criança biològica i amb una graduació alcohòlica entre els 14 i 17 º, i el Comtat Vell, color caoba, sotmès a criança oxidativa, i amb una alta graduació que es mou entre els 14 i els 23 º d'alcohol, són dels més representatius d'aquesta denominació d'origen.

Comprar Vins de Condado De Huelva online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi Condado De Huelva: Top Vendes

Vi Condado De Huelva: negre

Vi Condado De Huelva: blanc

Vi Condado De Huelva: escumosos

Vi Condado De Huelva: rosat