Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2008

Donnafugata (Contessa Entellina)

43,50€ (Preu aproximat)

No és possible comprar Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2008 en aquest moment.

NOTA DE TAST DE Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2008: Vista: vermell robí impenetrable. Nas: aromes a fruita, dolços, notes balsàmiques madures i notes florals de violeta, accent de tabac al final. Boca: una gran estructura de sabor i notable personalitat. Bon equilibri entre... llegir complet »

Fitxa tècnica · Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2008 Altres anyades
Denominació:Contessa Entellina (Sicilia,Itàlia)
Celler: Donnafugata
Volum: 75cl
Puntuació: RP94WS90
Raïms: Nero D'Avola (90%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
Temp. De Consum: 16-18ºC
L'any Que Acaba Per Al Consum Òptim: 2025
Veure més »

Descripció · Donnafugata

Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2008 (Nero D'Avola)

NOTA DE TAST DE Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2008:

  • Vista: vermell robí impenetrable.
  • Nas: aromes a fruita, dolços, notes balsàmiques madures i notes florals de violeta, accent de tabac al final.
  • Boca: una gran estructura de sabor i notable personalitat. Bon equilibri entre l'alcohol i els tanins suaus. correspondència gust-olfacte llarga i perfecta.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Contessa Entellina.

RAÏMS: Nero d'Avola i un petit percentatge d'altres raïms.

MARIDATGE: plats molt elaborats, carns vermelles, salses enriquides amb espècies, formatges, xai al forn, costelles de vedella.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18 °C.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,27%

Donnafugata

Comprar Vi Donnafugata:

Més comentaris sobre Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2008

Manel Escortell

Publicat el a les 08.28

4 /5

NOTA DE TAST DE Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2008:
- Vista: vermell robí dens.
- Nas: aroma picant i floral, notes de tabac, eucaliptus i fruits negres.
- Boca: sabor càlid, vellutat, amb gust de fruita i tanins suaus.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília.

RAÏMS: 90% Nero d'Avola i 10% altres

ENVELLIMENT: 16 mesos en bótes de roure i 24 mesos en ampolla.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%
Elvira Roser

Publicat el a les 14.49

4 /5

Donnafugata Mille E Una Notte Contessa Entellina Nero D'Avola 2008

NOTA DE TAST DE Donnafugata Mille E Una Notte Rosso-Contessa Entellina 2008:
- Vista: vermell robí.
- Nas: un bouquet accentuat amb notes de tabac i cacau.
- Boca: reproducció de l'olfacte, sobre un fons afruitat de mores i cireres negres, vi ampli i complex, amb tanins elegants.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília.
VINYA: Donnafugata
RAÏM: Nero d'Avola, altres raïms.

MARIDATGE: carns vermelles, porc i xai.
TEMPERATURA DE CONSUM: 18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%
Álex Picó

Publicat el a les 11.16

4 /5

Donnafugata Mille E Una Notte Rosso-Contessa Entellina 2008

NOTA DE TAST DE Donnafugata Mille E Una Notte Rosso-Contessa Entellina 2008:
- Vista: robí
- Nas: embolicar el ram, notes de tabac, cacau
- Boca: cireres, mores, acariciant tanins, complex, elegant

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicily
VINYA: Donnafugata
RAÏMS: Nero d'Avola

ENVELLIMENT: roure francès
ELABORACIÓ: fermentat en acer inoxidable

ALCOHOL: 13,5%

Resum de puntuacions

(5 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    5
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 5 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Donnafugata Mille e Una Notte Contessa Entellina 2012

Jordi Pons
Jordi Pons

4/5

Donnafugata Mille E Una Notte Contessa Entellina Nero D\'Avola 2012
El vaig gaudir sense maridar. Genial per a vetllades íntimes.
Cirera picota, de capa alta. Hi predomina l'olor de grosella. Recordava a fruits del bosc el seu sabor.
Ivan Jordà
Ivan Jordà

4/5

Donnafugata Mille e Una Notte 2012
NOTA DE TAST DE Donnafugata Mille e Una Notte 2012:
- Vista: vermell robí impenetrable.
- Nas: notes afruitades, dolços i madures, notes balsàmiques i florals de violeta amb un lleu accent de tabac.
- Boca: unaq gran estructura, personalitat notable, tanins suaus, un equilibri convincent, correspondència gust-olfactiva llarga i perfecta.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília.
VINYA: Donnafugata
RAÏMS: 90% Nero d'Avola, 10% Nerello Mascalese.

MARIDATGE: plats de carn vermella, porc, xai, peix guisat.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Carlota Adrover
Carlota Adrover

4/5

NOTA DE TAST DE Donnafugata Contessa Entellina Rosso Mille E Una Notte 2012:
- Vista: vermell robí fosc.
- Nas: intensos aromes de fruita, dolços i madurs, amb notes balsàmiques i florals de violeta, notes de tabac.
- Boca: saborós, llarg, gran equilibri, un final de gran persistència, notes de matoll mediterrani.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Contessa Entellina.
VINYA: Donnafugata
RAÏMS: Nero d'Avola i Vari.

ENVELLIMENT: 16 mesos en bótes de roure.

MARIDATGE: carn vermella, porc, xai i xocolata.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Top Vendes Contessa Entellina