• El catàleg més gran d'Europa + de 90.000 productes en venda

  • Millor botiga online de vins 2016 Més de 100.000 clients satisfets

  • Comprar vi online és ràpid Botiga de vins i licors amb enviament a partir de 48 hores

Vi Costers del Segre

Veure tots els productes a Vi Costers del Segre »
Costers del Segre, denominació d'origen creada el 1988, s'ubica a la província de Lleida i es divideix en 6 subzones: les Garrigues, Pallars Jussà, Artesa, Vall del riu Corb, Segrià i Raimat. Cadascuna d'elles es diferencien pel que fa a raïm elaborades, clima i sòl. Encara que la major part del sòl està en alt nivell de calcària, sòls pobres, poca argila i alt nivell de calcària i marró-calcaris. El clima és continental, però amb pluges escasses i de vegades afectats per gelades i pedregades. Les diferències de temperatura en Costers del Segre són grans estant sota zero a l'hivern i amb estius molt calorosos.

Les varietats de raïm blanc utilitzades en Costers del Segre són preferentment: Chardonnay, Garnatxa blanca, Xarel · lo i Macabeu. També s'autoritza com ceps: Riesling, Albariño, Sauvignon Blanc i és la barreja de raïms foranes amb les autòctones que donen vins amb una personalitat clara. Les varietats negres són: Ull de llebre, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Garnatxa Negra, Merlot, Trepat, Samsó i Monastrell.

Aquesta DO Costers del Segreés encara jove, i ha evolucionat molt des de la seva creació introduint noves varietats de raïm i subzones millorant el seu prestigi i reconeixement tant a Espanya com a l'estranger.
Comprar Vins de Costers del Segre online.
Veure més

Uvinum et recomana

Vi Costers del Segre: Top Vendes

Vi Costers Del Segre: negre

Vi Costers Del Segre: blanc

Vi Costers Del Segre: escumosos

Vi Costers Del Segre: rosat

Robert ParkerRobert Parker

Vi Costers Del Segre: Puntuació de Robert Parker