Raimat el Silenci del Molí 2016

Raimat (Costers del Segre)

10,75€ + 4,95€ Enviament (7 - 9 díes)

64,50€ + 4,95€ Enviament (7 - 9 díes)

129,00€ + 11,90€ Enviament (7 - 9 díes)

10,75/unitat

Enviament: Bodeboca ES Enviament gratuït a partir de 150,00€

Rebràs 0.14 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

NOTA DE TAST: Vista: robí intens, ribet blavós, signe de joventut. Capa alta. Llàgrima abundant de caiguda moderada. Net i brillant. Nas: nas neta i franca, gran potència aromàtica, aromes primaris, fruits del bosc, prunes, balsàmics, regalèssia, vainilla, cafè, una fusta ben integrada. Fons de torrats i cacaus. Boca: elegant, amb molt de cos i tanins vellutats, amb bona estructura i un llarg recorregut. Sense notes verdes ni sensació de sequedat, fruits negres madurs, fumats, xocolata, tocs de tabac i vainilla. Persistent, agradable, ben integrat i molt llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre. RAÏMS: Cabernet Sauvignon. ELABORACIÓ: verema realitzada de nit, aprofitant les temperatures més baixes, evitant així oxidacions en el transport i processament de la mateixa. Entrada de les raïm negre realitzada entre final de setembre i octubre. Maceració prefermentativa en fred, fermentació realitzada juntament amb les pells en dipòsits d'acer inoxidable durant 10 dies a una temperatura controlada entre 25 i 28ºC. Durant aquest temps realització de remuntats amb diferent freqüència i intensitat, segons el moment de fermentació en què es trobi, per així poder extreure les millors qualitats del raïm. Un cop acabada la fermentació, contacte mantingut amb les pells per poder aconseguir una major extracció d'aroma, color i estructura. Un cop finalitzada la maceració posfermentativa, separació del vi de les pells, premsat i posteriorment començament de la fermentació malolàctica. Part del Cabernet va realitzar la fermentació malolàctica en bóta i part en dipòsit d'acer inoxidable. MARIDATGE: carns en salses, postres de mousse de xocolata i fruites vermelles, pa de pessic amb fruita seca i melmelades però sense cacaus purs. TEMPERATURA DE CONSUM: 12-14 ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Fitxa tècnica · Raimat el Silenci del Molí

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016
Denominació:Costers del Segre (Catalunya,Espanya)
Celler: Raimat
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Raimat

Raimat el Silenci del Molí 2016 (Cabernet Sauvignon)

NOTA DE TAST:

  • Vista: robí intens, ribet blavós, signe de joventut. Capa alta. Llàgrima abundant de caiguda moderada. Net i brillant.
  • Nas: nas neta i franca, gran potència aromàtica, aromes primaris, fruits del bosc, prunes, balsàmics, regalèssia, vainilla, cafè, una fusta ben integrada. Fons de torrats i cacaus.
  • Boca: elegant, amb molt de cos i tanins vellutats, amb bona estructura i un llarg recorregut. Sense notes verdes ni sensació de sequedat, fruits negres madurs, fumats, xocolata, tocs de tabac i vainilla. Persistent, agradable, ben integrat i molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon.

ELABORACIÓ: verema realitzada de nit, aprofitant les temperatures més baixes, evitant així oxidacions en el transport i processament de la mateixa. Entrada de les raïm negre realitzada entre final de setembre i octubre. Maceració prefermentativa en fred, fermentació realitzada juntament amb les pells en dipòsits d'acer inoxidable durant 10 dies a una temperatura controlada entre 25 i 28ºC. Durant aquest temps realització de remuntats amb diferent freqüència i intensitat, segons el moment de fermentació en què es trobi, per així poder extreure les millors qualitats del raïm. Un cop acabada la fermentació, contacte mantingut amb les pells per poder aconseguir una major extracció d'aroma, color i estructura. Un cop finalitzada la maceració posfermentativa, separació del vi de les pells, premsat i posteriorment començament de la fermentació malolàctica. Part del Cabernet va realitzar la fermentació malolàctica en bóta i part en dipòsit d'acer inoxidable.

MARIDATGE: carns en salses, postres de mousse de xocolata i fruites vermelles, pa de pessic amb fruita seca i melmelades però sense cacaus purs.

TEMPERATURA DE CONSUM: 12-14 ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Raimat

Els Cellers Raimat van ser el segon gran projecte de la família Raventós, pionera en l'elaboració de cava a Espanya a través del seu celler Codorníu. El primer celler de Raimat va ser construïda el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver, absolutament innovador en l'època. El 1988, va...

Comprar Vi Raimat:

Més comentaris sobre Raimat el Silenci del Molí 2016

Júlia Conesa

Publicat el a les 12.26

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: robí intens, ribet blavós, signe de joventut. Capa alta. Llàgrima abundant de caiguda moderada. Net i brillant.Nas: nas neta i franca, gran potència aromàtica, aromes primaris, fruits del bosc, prunes, balsàmics, regalèssia, vainilla, cafè, una fusta ben integrada. Fons de torrats i cacaus.Boca: elegant, amb molt de cos i tanins vellutats, amb bona estructura i un llarg recorregut. Sense notes verdes ni sensació de sequedat, fruits negres madurs, fumats, xocolata, tocs de tabac i vainilla. Persistent, agradable, ben integrat i molt llarg.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre.RAÏMS: Cabernet Sauvignon.ELABORACIÓ: verema realitzada de nit, aprofitant les temperatures més baixes, evitant així oxidacions en el transport i processament de la mateixa. Entrada de les raïm negre realitzada entre final de setembre i octubre. Maceració prefermentativa en fred, fermentació realitzada juntament amb les pells en dipòsits d'acer inoxidable durant 10 dies a una temperatura controlada entre 25 i 28ºC. Durant aquest temps realització de remuntats amb diferent freqüència i intensitat, segons el moment de fermentació en què es trobi, per així poder extreure les millors qualitats del raïm. Un cop acabada la fermentació, contacte mantingut amb les pells per poder aconseguir una major extracció d'aroma, color i estructura. Un cop finalitzada la maceració posfermentativa, separació del vi de les pells, premsat i posteriorment començament de la fermentació malolàctica. Part del Cabernet va realitzar la fermentació malolàctica en bóta i part en dipòsit d'acer inoxidable.MARIDATGE: carns en salses, postres de mousse de xocolata i fruites vermelles, pa de pessic amb fruita seca i melmelades però sense cacaus purs.TEMPERATURA DE CONSUM: 12-14 ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Top Vendes Costers del Segre