Tendències:

Costers del Segre

Raimat Rosada 2018

75cl

Raimat Rosada 2018

6,44€
6,44€
Botiga: GrauOnline Lliurament estimat: 9 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Tarifa plana fins a 6 unitats

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Costers del Segre (Catalunya, Espanya)
Celler: Raimat
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Tempranillo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: rosa brillant, reflexos porpra. Nas: intens, aromes de fruita, fruita madura, cireres, maduixes i gerds. Boca: fruita madura, fruita vermella, lleugerament àcid, complex i agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre. RAÏMS: Cabernet sauvignon i ull de llebre. ELABORACIÓ: verema realitzada de nit, aprofitant les temperatures més baixes i de forma ràpida, per conservar les aromes primàries. En arribar al celler, després del desrapat i un cop aconseguida una temperatura de 10ºC, diferent direcció dels raïms. Les primeres dirigides a uns dipòsits d'acer inoxidable amb maceració durant 12- 18 hores fins a aconseguir l'extracció de color adequada. Most sagnat enviat a altres dipòsits, amb permanència fins a la seva aclarit i neteja. Most net, llavors, fermentat a 14ºC per conservar les seves aromes. Raïm que van seguir la segona direcció enviades directament a la premsa, les primeres fraccions enviades a un dipòsit per començar també la fermentació a 14ªC. MARIDATGE: peix blau, tonyina, salmó, sardines, calamars en la seva tinta, plats de pasta, amanides de llegums, aus, faisà, perdiu i guatlla. TEMPERATURA DE CONSUM: 5-12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció sobre Raimat Rosada 2018

Raimat Rosada 2018 (Cabernet Sauvignon i Tempranillo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: rosa brillant, reflexos porpra.
  • Nas: intens, aromes de fruita, fruita madura, cireres, maduixes i gerds.
  • Boca: fruita madura, fruita vermella, lleugerament àcid, complex i agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Costers del Segre.

RAÏMS: Cabernet sauvignon i ull de llebre.

ELABORACIÓ: verema realitzada de nit, aprofitant les temperatures més baixes i de forma ràpida, per conservar les aromes primàries. En arribar al celler, després del desrapat i un cop aconseguida una temperatura de 10ºC, diferent direcció dels raïms. Les primeres dirigides a uns dipòsits d'acer inoxidable amb maceració durant 12- 18 hores fins a aconseguir l'extracció de color adequada. Most sagnat enviat a altres dipòsits, amb permanència fins a la seva aclarit i neteja. Most net, llavors, fermentat a 14ºC per conservar les seves aromes. Raïm que van seguir la segona direcció enviades directament a la premsa, les primeres fraccions enviades a un dipòsit per començar també la fermentació a 14ªC.

MARIDATGE: peix blau, tonyina, salmó, sardines, calamars en la seva tinta, plats de pasta, amanides de llegums, aus, faisà, perdiu i guatlla.

TEMPERATURA DE CONSUM: 5-12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

El Celler

Raimat

Raimat

Els Cellers Raimat van ser el segon gran projecte de la família Raventós, pionera en l'elaboració de cava a Espanya a través del seu celler Codorníu. El primer celler de Raimat va ser construïda el 1918 per l'arquitecte modernista Rubió i Bellver, absolutament innovador en l'època. El 1988, va ser renovada per l'arquitecte Domingo Triay, que va projectar una piràmide de dos pisos.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Raimat Rosada 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Raimat Rosada 2018:Puntua Raimat Rosada 2018:

4 /5

La verema es va realitzar de nit, aprofitant les temperatures més baixes i de forma ràpida, per conservar les aromes primàries. En arribar al celler, després del desrapat i un cop aconseguida una temperatura de 10 ºC, els raïms són enviades directament a la premsa per procedir a una extracció molt suau. La metodologia que fem servir a Raimat és poc usual; l'enòleg decideix sobre la base del color objectiu quin percentatge del most flor es destina a aquest vino.Entonces, per a aquest rosat, només es destina el primer most, el que és més fràgil i delicat però alhora, més elegant, fresc i aromàtic . Aquest, es fermenta a 14 º C per preservar tota la complexitat aromàtica d'ambdues varietats.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Raimat Rosada 20182016

4/5

Nota de tast i maridatge Productor: Celler Raimat Comentaris: Tota gran celler té el seu vi emblema. Abadia representa l'essència de Raimat. El raïm, de vinyes pròpies 100% sostenibles. El vi, una refrescant proposta que uneix la vivacitat i les aromes a maduixes i cireres de l'elegant ull de llebre, amb les notes especiades i florals de la intensa i exuberant Cabernet Sauvignon. Notes de tast: Aspecte: Color rosat brillant amb algunes notes purpúries que reflecteixen vitalitat i joventut.
Nas: Aromes intensos i brillants de cirera
madura, gerds i maduixa.
Boca: Sabors madurs a gerd, maduixa
i cirera. Final de boca net i àcid. Maridatge: Acompanyar aquest vi amb peix blau (tonyina, salmó o sardines) i especialment amb calamars en la seva tinta. Serà també un complement perfecte amb plats de pasta, amanides de llegum, amb aus de carn fosca com la guatlla o el
faisà, amb plats de tardor lleugerament dolços,
elaborats amb castanyes, tòfona negra o carabassa. Temperatura de servei: entre 5 i 12ºC.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega